Wednesday, May 02, 2012

Ok saya Update, Alesya dan Aisyah


Ok, saya masih ada blog. Hakikat yang nyata.. wa masih blogger.. bukan facebooker jek.. :-)

Lama kan tak updeta blog? bukan apa, sedikit boring nak update2 sekarang sebab ramai dah jumpa blog, rakan taulan, rakan seopish... rakan lama opish.. sedara mara, sahabat handai.. musuh ketat.. opss yang last tu harap tak dak la.. jangan le ada yang nak bermusuh, ai don't like.

Anak dara teman...
Memperkenalkan ahli keluarga baru kami.. Aisyah... teddy bear tu Alesya namakan Aisyah.. so itulah best friend dia sekarang.. Kalau tengok drama-drama.. ada budak-budak kecik baya Alesya ni ada bear, yang diusung kehulu ke hilir, dan bercakap dengan bear dia.. gitulah anak dara ni.. memang Aisya ni peneman setia dia... nama Aisya itu pun dia yang kasi.



Nak tido peluk Aisya.. ni baju Aisyah dah bukak sebab dah basah dek kena paksa minum air..


NI Aisya kena pakai snow cap baby dia tu.. punggah jumpa dalam tong baju lama dia.. dia pun pakai cakp masa baby dia dulu..


 Tido sama-sama Aisyah... tekanan Aisyah tu..


Dia buat coloring pun Aisyah kena teman gak..


Peace yo!! Aisyah pun kena pakai jaket masa nak tido, sebab cejuk ekon kang..


Ok ni pegi taman.. mujur tak nak bawa Aisyah... kita pegi jogingan... dia naik basikal...


Ok.. Kak Alesya ada telekung baru.. makcik NAJAH hadiahkan.. Najah tokei besaq.. ada kedai kek... ada  
kedai BAJU MUSLIMAH kedai KEDAI BUKU banyak lagi la.. tengok sendiri la... tengkiu Najah...

 Oh ya Najah juga boleh terima order buku online. kalau susah cari buku kesukaan kita, beli je online, suruh Najah poskan.. saya beli Hafalan Solat Delisa (versi bm, terbitan PTS) dari Najah..
*Buku ni best sangat... walau sudah versi BM, bukan original Bahasa Indonesia, tetapi sedap susun atur ayat, cantik, boleh baca.. saya sedang mengumpul semua buku tulisan Tere Liye ni... best..

ok sekian update untuk hari ni.. saya janji akan rajin update lagi..

5 Komen:

FAD ARIFFIN on 3:41 PM said...

okeh. boleh kawan dengan anak saya, Aisyah :-)

ieda on 9:12 PM said...

tahniah kerana berjaya update blog..hehehe

Anonymous said...

I'm ur silent reader.. 1st tinggal jejak sbb nampak pasal tere liye..

Akak..
Silalah cari semua buku2nya... Tp bg saya serial anak2 mamak yg best kot... Burlian, Pukat, Eliana dan yg belum keluar Amelia.. saya rasa anak2 harus baca citer nie untuk melihat pengorbanan ibu..

-ryss-

Che Ta on 2:40 PM said...

kak pnut, im mother to prem 'Umar (34w), Adyra(33w) and Aliya(35w)

Aikido@MushroomCute@Mariea on 3:52 PM said...

Bestnya...nak cr Aisya jugalah buat teman...hehehe

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino