Sunday, April 15, 2007


Langkawi Last Episod,

Lps balik dari Cable Car, kami pegi ke Pantai pasir Hitam, then Galeria Perdana, then terus shopping kat Kuah, lupa nak amek gambar kat Pekan Kuah dan kedai Idaman Suri yang pinggan mangkuknya alahai murah-murahnya, kalau aku naik kereta balik ikut jeti, sure berangkut jugak.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Yang ni pic kat Pantai Tengkorak, cantiklah sangat pantainya, bersih dan privacy, tak ramai orang, pelancong luar tak ramai yang tahu pantai ni, kami pun nasib baiklah Cik Gaban bawakan kami ke sana, dua kali kami pegi sana, mula-mula sessi melihat je, sebab tak bawa baju swimming Najmi dan tuala pun takder. Esoknya pagi kami check out dari hotel, dan lepak jap kat pantai ni sejam lebih je, then terus pegi airport nak balik dah.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Seronok betul kat sini, kalau ada rezeki datang lagi, aku nak datang sini dan bermandi manda kat sini sebab mmg tak ramai org.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gambar-gambar bercampur aduk, heheh kejap kat sana kejap kat sini, berterabur dah, nak story pun payah..hehehe
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Okes, abeh entry kat Langkawi, next trip darling janji nak bawak pegi Sabah pulak, actually holiday ni pun nak pegi Sabah plan asalnya, tapi bila kira kos, agak lebih tinggi ke sana, so kami pegi yang murah sikit, sebab selagi urusan rumah tak setel lagi, takut nak berbelanja lebih. Selesai hal perpindah rumah, renovation dan setel, kami berjalan lagi.

1 Komen:

Anonymous said...

perlu menyemak:)

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino