Thursday, May 03, 2012

Cinta Buat Emelda-Baju Almy Nadia yang ampeh.


tak boleh tahan pesen serban budak ni dalam cinta buat emelda..
tengah nak feeling sedih, tetiba minah ni boleh wujud dalam scene ni dengan pakaian cara marba ni..
terus kami bantai gelak terkekek.
untuk makluman, ada kawan dekat MIG bagitau bebudak production pun bengang dengan dia, sebab baju dia tu, sebab dia pakai baju dia sendiri kalo baju besh oklah.. ni semua stok baju jalan kenanga je Almy...

bak kata bebudak kat forum cari, anak-anak flat dbkl dan pprt dressing lagi cun...

ampehhh kasi potong itu piling la...

hazab ok...

dah tu je..
rajin dak update?
bye

6 Komen:

SYANI on 3:54 PM said...

Kat opis ni pun mengutuk si emelda disebabkan pesen tah hapa2 tu. dah macam "kampungan' mari daaaa

Nurul on 4:22 PM said...

oh..suamiku begitu fanatik dnegan ini cerita tapi memang perasan pun, baju si almy dalam drama nih macam pelik2. Gamaknya dier takut baju sponsor tak muat kot..kan badannya dah berisi :D

nasazfrog... on 4:52 PM said...

haah perasan jugak bdn dia agak berisi dah...

NenetPenne (NP) on 4:57 PM said...

tengok citer ni sekali jer..pastu tak tengok2 lagi...errr tak boleh masuk laaa citer2 mcm ni...

tu baju beli kat pasar malam kot.. yelah nak berlakon byk scence..baju kenalah pelbagai... asal boleh lah kot...

:|: TinTa Kibod :|: on 5:10 PM said...

OOO baju sendiri..
lahai...

Iza Teratak Usang on 5:18 PM said...

Assalam..
Singgah dari teratak usang

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino