Wednesday, November 23, 2011

Tahniah Hero Malaya....


Tahniah Harimau gagah perkasa...
Specially hero kita KFCM-thanks ya Allah, orang tu dah jadi bekas tunang, kalau dak.... kita pun naik sawan baca entry syok sendiri dia.. opsss.. tak baik dik...

KFCM buktikan dia tetap hebat, walau terpalit kontreversi disebabkan oleh opsss..tetttttt...

Dannnnnnnn memperkenalkan kebanggan rakyat jelata Kedah.. weiii orang Sungai Petani lagikkkkk... baguih chek nooooo kak pnut bangga aiiiihhh anak Kedah, budak SP berjaya lagu ni.. kipidappppppp... muka baik je budak ni.. plissss laaaa artis-artis gedik jangan menggeletis nak ngendeng ek.... cukuplah dua budak kembar tu dengan artis.... Bad hang tabah sikit nooo... jangan terguda.... Budak Bad ni baya maksu bebudak ni... muda lagi noooo. Ulang lagik la... chek bangga jadi anak Sungai Petani dan jadi anak Kedah... ahahahahah jangan mareeeee...


Kebanggan.. Negaraku dimainkan.. walaupun dihina oleh puak sana tuuu...

Beb, kat malaysia pun meriah beb diaorang tengok bola..

Wira kita disambut meriah...

Mereka dihargai...

Prinsip kita... kemenangan kita dengan Indon ni patut diraikan berkali ganda kerana kita berjaya menewaskan garuda... kalau team lain wa tak kesah beb, tapi dengan team tu, kita kena gandakan kegembiraan kita

Biarlah mereka buat macam ni, kita jangan buat, kita hormat orang... kita punya mentaliti jauh lebih baik dari mereka, so lantak mereka la....

Tapi dalam banyak artikel, dan blog indon yang saya baca, saya tertarik komen sorang blogger ni, yang katanya kita menang kerana Allah beri kemenangan kepada kita, kerana kita orang teraniaya, doa orang teraniaya lebih makbul dari doa orang penuh dendam kesumat. Ya betulllllll....

Malam ni pasukan Harimau Muda akan menentang Syria.. makaaa marilah kita memberikan sokongan kepada pasukan kebanggaan kita... horeyyyyy harap meraka akan berusaha bersungguh-sungguh... KFCM jaga gol baik-baik noooo...

6 Komen:

- GC - on 11:26 AM said...

kak pnut, dengaq ceghita, rumah badd ni kat sik, taktau la. depa2 la dok ceghita. keh3x.

Ila on 11:56 AM said...

alah kpnut,dah jadi bekas tunang pun.biarlah dia dok hidup aman...hehehe..lagipun blog dia kan..hehehe..jgn marah...

Pnut on 3:42 PM said...

GC-dia orang taman wira, sp.. dari sumber boleh dipercayai..

Ila-ye biarkan si elia terjun dengan poyo-poyonya...

kueh bakar on 3:55 PM said...

no 3, zubir azmi org trg.
no 24, azmi muslim org trg.
no 14, izzaq faris org trg.
hahaha.

dan tq no 10,kapten dan pemutlak kejuaraan.tq org kedah.

tq harimau muda.aummmm!

Aini Razali@ Ainor on 8:31 PM said...

kak, apa blog warga indonesia yang muhasabah diri tu kak??? cheq nak baca gak coretannya itu...

Pnut on 8:35 PM said...

Aini-ada kat fb akak, sile semak ye.. aahahahah pemalas nak tempek link

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino