Tuesday, November 08, 2011

pre update-


Update kelam kabut...
Amoi kecik beraya..

Ni beraya kat rumah sedara... menjadi kegeraman orang sebab ada sedara yang geramkan dia, nak amek gambar, dia lari sana lari sini, orang halakan kamera, dia palingkan muka, orang buat memacam dia tetap larikan diri.
amoi kecik yang kemain sekarang, sejak pandai 'panjat' dan punggah tong aksesori dia, kejap nak sepit ni, kejap nak cekak rambut, kejap nak ikat camni, kejap camtu... panas je kekadang.... memerap je...


dan ini budak, anak manja babah kan?? so aman bahagia mama, pegi beraya dapat makan dengan aman, sedangkan babah dia layan le anak dara dia tu.. bihhh dah semua nak babah.. naseb le.... gasak la kat situ... semua nak babah sangat...

2 Komen:

HappyIrfa on 3:28 PM said...

sgt la best kalau anak nak kat ayah dia je..ini tidak.asik nak umie kepit je,,huhu

1na on 5:33 PM said...

Alahai comey la si alesya nie. Geram la sanggul cina dia tu. Apsal makin 'tanned' kulit nie hehehe.

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino