Wednesday, November 30, 2011

Ombak Rindu... here i comeee


Ombak Rindu, here i come bebeh...
Dari semalam cuba nak beli tiket. hagham... petang semalam nak bukak website, lembab, dan asyik la dok loading, tapi tak juga boleh bukak.. sudahnya give up. Malam semalam boleh bukak, tapi time nak bayo dengan maybank2 tak boleh-boleh, sampai dekat sejam menerai, akhirnya saya give up.
pagi tadi, try... perghh boleh pulak. Belakang pun belakang la.. Kalau pakcik gebu tak mo pegi, gua heret le sesapa nanti..ehehehe, tapi semalam dah janji, dia kata ok...


Citer basi... SAMAN
Kelassss kak Ogy.. nak saman Johan  katanya.. tetttt.... ayoyo... lupa gamaknya makcik ogy ni, dia suatu ketika dahulu pun suka buat lawak lebih kurang Johan gak, laser jugek kan... orang kampung saya kata, what goes around comes around.. matiklah kalo salah pepatah, nak feeling hebat cakap omputih katanya.. hiks.. lebih kurang je sama gediks.. ahahhaah kat porum bersepah kak ogysss kena kutuks.. cian kak ogy.. matiklah kalau semua kena saman...





ni pulakkkk Akizzaaaa abang hutan Hattan kau... dah nikoh bebeh... tapi saya suke sangat laseran dia kepada wartawan bernama Zubir Berita Hairan ni.. ahhahah sebelum ni Zubir ni kena hentam pasal kes masa wedding Yasmin Hani. pun kes sama, orang tak jemput dia, pastu kecoh dia tak der tempat duduk la.. pastu bising, sampai melodi terjah, then minta off record. Hahahah kejiii.. tapi rasanya memang ramai retis yang nyampah ngan dia ni.. ni wartawan yang kes rumah kena simbah cat merah dulu tu..
tahap kena panahan petir punya laser abang hutan ko kiza...

Apa-apa pun, kes paling hot minggu lepas, Yuna kena pulangkan trofi.. buruk siku betoi RIM ni.. busukkkkk... nasib baik Yuna cool... cer kalo kena kat Hattan ni.. mamfus laserina dia.. eheheheh/

Ok tu je. tata

3 Komen:

Amy Z! on 9:48 AM said...

hohooo.. bersemangat nak tgk tuu. ahahaha.

nanti buat ulasan k? ;-)

zubir tu mmg poyos. sekian.

Zareda Norman on 10:30 AM said...

pnut, zar tengok esok time lunch hour..tak sabar neh nak date dengan AA pujaan hatiku...

Hans on 10:04 AM said...

selamat menonton filem Ombak Rindu

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino