Monday, November 14, 2011

Happy Birthday ustaz don!!


Ini hari hari jadi ustaz glemer ni.. eheheeh tau pasai hari sabtu hari tu ada artikel pasai dia.. pastu tgk tarikh lahir dia 14 November.. terus teringat hari ni la..
Happy Birthday Ustaz no... encem noo depa.. syok dengaq celoteh dia..


Semalam adalah terbeeelllliii karpet... ampeh betoi... sebenarnya bibik yang nak belikan, karpet jenis lembut ni, dia nak bawa balik Medan, next month kan kami nak bercuti-cuti ke kampung bibik.. Jadi, bibik nak juga beli karpet ni... akhirnya terbeliii pulak makcik sapinat karpet ni.. murah gilossss..... rm70 sajork.
Masyuklah dengan konsep kaler terkini rumah, earth color.. kaler coklat.. eheheheh hentam sajorkkkkk

ni gila tak dak modal nak update blog... kalau dulu kemain semangat... tambah pulak sekarang roh untuk bercuti sudah mariiiii makanya mood update blog humban ke laut. Over kan???

Eh baca tak gossipan yang kes anak chef wan iaitu chef riz? kes dia menipu cv tu? gila malu seh.. anak cep wan tuuu... tapi tabik spring kat chef wan dia padan muka kan anak dia, dan dia tak back up anak dia, salah tetap salah, cuma dia back up bila ada pengomen kat fb dia yang kata suruh chef riz tarik diri dari masterchef, dan suruh astro hentikan dia.. tabik lu latuk wan.. Dan satu saya respect chef wan ni, dia bertanggungjawab walau dah bercerai, tatapi dia tak abaikan ex-wife dia, walau sepatutnya bukan tanggungjawab dia lagi..

Yang chef Riz tu pun, perlu ke nak propa sampai begitu sekalik??? sepatutnya bior je la.. ko kan masih muda.. banyak dan jauh lagi perjalanan.. bikin turun saham sendiri je mamat ni. Tah hapa jek...

EH ok, dah abeh

6 Komen:

NenetPenne (NP) on 2:51 PM said...

gamaknya anak chef wan tu teringin sangat nak jadi judge kot...

tapi biasalah manusia buat silap..silap chef riz tu sikit je pun... maafkan je lah... orang lain yang hisap dadah ganja tu masyarakat boleh terima apatah lagi menda lain kan..

Zareda Norman on 10:20 PM said...

zar sekarang suka tengok video ceramah ustat azhar.. sambil ceramah sambil elawak tapi lawak dengan ilmu..

- GC - on 9:20 AM said...

tebai dak kapet tu? murah no 70 sajork..

tu la, tabik spring kat cef wan, salah tetap salah

Pnut on 10:34 AM said...

NP-betul..betul... jamal abdillah dimaafkan berkali-kali kan...

Zar-selain ustaz azhar pnut layan ustaz kazim elias juga, best.. lagi lawak..eheheh

GC-tu le le gue tabik sama itu chep wan..

MushroomCute@Mariea on 12:07 PM said...

alamak..karpet tu cun aaa..beli mana?

Pnut on 2:45 PM said...

maria-kapet beli kat nilai 3 sajork

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino