Thursday, September 15, 2011

Memek dan Normiang...


saper nak muntah silekan menonton.. heeeiiii koser mak nyah

Maleh nak komen panjang-panjang... mak pasrah noks...
Yang pasti ada hati terluka.. ada hati terhiris.. ada hati yang makan hati..
Apa pun moga Norman akan bertanggungjawab pada anak-anak juga..

Orang-orang psiko..
Baru hari tu, saya tulis pasal orang-orang buat jenayah gila-gila tu psiko dan gila.. ini ada lagi sorang.. mengamuk dan bunuh emak bapak, pasal tak mau jual rumah pesaka sebab dia nak duit buat bisnes.. memang gila.. otak bukan kat kepala lutut.. kat celah te**r gamaknya. Apa perasaan dia masa dia marah dan tikam tu. Mental la...

Ya Allah jauhkan anak-anak kami dari sifat tidak  waras begini, jadikan anak-anak kami anak-anak yang sentiasa dekat padaMu, dan sentiasa redha, dan bersyukur dengan nikmat dan zatMu ya Allah.

Dalam ramai orang mental-mental ni, masih ramai lagi anak muda kita berbakat dan membanggakan.. macam Aizat dan Syamsul anak apak Usop tu.. dengar kabar mereka terpilih tokoh muda negara untuk perarakan esok.. Tahniah mereka berdua. Moga jadi inspirasi kepada mereka yang lain... saya suka Aizat.. masa dalam Af tak minat pun, dah keluar, tengok bakat besar dia.. kagum giler.. kak Rohaya suka le ni.. eheheh dia org kuat Aizat FC tuuu..

Cuti jommmm
Esok cuti, lusa cuti... tulat cuti.. kami yang dah lama tak cuti.. last pegi jalan-jalan ke genting bulan 3 itu hari. Then plan seterusnya pada Disember, nak pegi Medan.. Sebelum puasa itu ingat nak pegi lepak-lepak mana-mana bercuti, tp sebok dengan tempahan kek, dan sebok promote kerepek lak. bantut..

Sooooo esok Sabtu, kitaorang nak pegi jalan-jalan.. percutian bajet rendah, 'back to nature' yang penting bersama sebagai satu keluarga... itu yang paling utama... Kitaorang nak pegi ke Janda Baik, lepak, rileks, mandi sungai, BBQ, memancing... beronok-ronok di sana.. kitaorg akan stay kat SINI ehheeh itu je tempat yang masih available, tempat lain yang best kat sana, dah SOLLDDD OUUTTT.. ahaha ni pun last minute punya plan, tetiba rasa boring, nak keluar dari kl dan rileks... terus cari info, dan terus book. macam biasa, saya ada perancang..

I cannot imagine kalau pakcik ni kawen ngan pompuan yang suci murni semua harap laki plan dan laksanakan.. ahahah dia ni jenis, beli baju raya pun bini belikan.. harap dia, raya tak raya, tak perlu baju baru pun... Life dia kerja, balik rumah... tengok tv.. keluar ngeteh.. ahahah tp tuhan nak tentukan jodoh dia ngan makcik gemuk ni, suka berjalan, suka itu suka ini.. maka kehidupan dia lebih bermakna... wahhh tetiba...

apa pun tunggukan cerita nya minggu depan....


3 Komen:

Keluarga Muhsina on 3:32 PM said...

ooo bestnya, nanti jgn lupa cerita di sini pasal trip tu...

ambil gambar banyak2 jugak

ieda on 11:09 PM said...

bulan 12 nak pi Medan????
kata nak ikut konvoi ke Phuket/Krabi?

Amy Z! on 12:44 PM said...

Plastiknya muka si memei tu, ahaha.

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino