Wednesday, July 27, 2011

Khairul Fahmi Che Mat, jagalah gol elok-elok ye mucuk-mucuk


Esok, harap kalau KFCM (Khairul Fahmi Che Mat, bukan KFC ek..) kalau mamat ni jaga gol, jagalah elok-elok, jangan bolos-bolos.. ini sebab gossip panas sepanjang minggu ini katanya hubungan dia dengan petunang dia tu over umpama sudu lebih dari kuah tu goyah. Ada aksi sentap-sentap dikedua-dua belah pihak. KFCM katanya sudah kantoi di lihat beberapa forumer berpasangan kapel-kapel beli-beli kasut.. terang-terangan ouls.. dan si petunang dah baut entry blog ala-ala sentap, dan redhooo.. pasrah cemana tah..

ahaha saya ikuti gossip panas kat forum, semua story keluar ni. panassss.. termasuk skandal terbaru KFCM.. ahahah pantas sungguh bebudak forum cari ni, terbaeeekkk. Saya memang percaya gossipers (erkk ada ke perkataan tu?) maklumat diaorang ni dari pengalaman saya berporum bertahun-tahun, maklumat mereka hampir 98% adalah tepat, dari gossip cinta hati siti nurhalija, dengan datuk K, sebelum org tau bebudak forum dah ada team CSI mereka sendiri, haha sumber terkini gossip sebelum keluar surat khabar.

Dah keluar surat khabar dah basi, wartawan cap ayam tak der lain propa.. SS jumpa teman lama.. seorang rakan siti jarum cerita la.. tok nenek depa cerita la.. tapi takder lain mencedok gossip kat forum je keja depa. citttt...

Jadi kita doakan KFCM akan menjaga gol dengan cemerlang dan lupakan seketika jejari tembam dia tu sat. Tu ler, baru couple dah kecoh sedunia, dia la awek KFCM.. siap leh letak gabungan pic konon kalau anak dia ngan KFCM nanti cemana, very the kanak-kanak.. Respect Tomok yang simpan awek dia bertahun-tahun, cuma hebahkan bila dah menjadi isteri dia. Wa caya lu Tomok.

Kalo rambut panjang ni ada muka ala jepung gitu.. cute..

comei la gak..

bila tak pakai topi, tak encem lak.. eheheh

Apa pun, jangan jadi kes Mawi-Ina udah le dik ye... bertabahlah apa terjadi... akalu perlu fokus je main bola dik, cintan-cintun tolak tepi.. yang penting prestasi, tak guna nanti nama naik kerana gossip murahan yang dicetuskan oleh pasangan sendiri, bukan orang lain punya angkara.. keep personal life and personal secret la.. tak payah canang satu dunia sms jiwang pakwe kirim.. pakwe tu football player pulak.. tak ke org gelak, muka legend tp hati kiut... bial beraksi gagah perkasa, sekali antor msg jiwang kat awek leleh-leleh, pastu kasi bunga bagai.. ok normal la couple kan.. tapiii keep it as personal.. tak perlu kecoh semua orang baca, bila jadi camni ape kes lak???

huisshh tetiba menulis gossip pulak acik.. haha...

eh jangan lupa, order kerepek dan biskut ya...

8 Komen:

ZuNas77 on 1:35 PM said...

Miahaha..suka giler entry ni..iyer saya setuju bangatttt dgn pendapat akak..lek2 la kan..tgk tomok tu simpan 8thn wartawan busuk pun tak dpt hidu okeh...kekeke..tp sbb dia ckp itu blog dia..suka ati dia nak letak apa kan...if nyampah jgn baca..so ok la tak baca..tp kat forum, kat paper, kat tv pun ada cite depa mcm mana? keke..

footballer biasalah perangai gini...menyampah bila dah top mula lah nak buat perangai deting dgn model, artis bagai. Pastu main ntah hapa2...zu pun harap KFCH ni jaga betul2 gawang esok. Frust tgk sorang lagi kepper tu tgkkk ja 5 goal yg spore score...sentappppp!!!..

p/s. niat hati nak g stadium bawak Arsyad esok. tp ticket sold out plak..sedih...

CidaZam on 1:41 PM said...

dugaan bertunang kot... insya ALlah kalau dah tertulis milik mereka... pasti bersatu... kan kankan?

Angah on 2:46 PM said...

patu le prestasi menurun, berskandalier rupanye...angah prefer si Sarbini jadi keeper utk esok...good luck anak rimau!

Nic on 9:46 AM said...

Nic rasa tunang dia tu insecure laa tu yg war-war tak hingat. At least Ina tu dulu naive cuma orang yg amik kesempatan.
Yup.. apa2 pun jangan sampai efek prestasi dah.. p/s bila over sgt mcm tu nic pun jadi sokongla MIA tu cari je awek lain heheh..

HappyIrfa on 4:44 PM said...

saya minat bola bila kecoh psl KFCM ni.

psl tunang dia tu..dulu masa kapel..saya baca blog dia rasa seram sejuk sbb pikir akan jadi bende sebegini.tapi sbg kaum wanita tetap rasa kesian kat dia..yg kutuk pun kaum dia jugak.

dan pasal mamat tu,main bola elok2..harap2 dia tidak lupa diri spt yg di perkatakan itu..

Zareda Norman on 1:18 AM said...

anyway, KFCM perform very well tonight wpun sedang dalam gossip panas. Geygeh meks cari blog jejari tembun tu dan baca and agree.. overexposedlah awek dia tu.. agaknya rasa insecure and tak cerdik sangat..

apa apa pun rahsia lagi disimpan lagi manis.. so KFCM carilah aweks lain ya.. hahah (motifff??)

Pnut on 1:58 PM said...

ahahah i agree dengan ouls... carilah awek lain kfcm

Anonymous said...

mana nk baca psl entry tunang dia tu?

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino