Wednesday, June 08, 2011

Virus Anak Pak Ajis


Bahaya betoi virus anak Pak Ajis ni.. Ni semua anak Pak Mat Noq ni.. Dilla meracun dengan status2 dan kekaratan dia kat fb, bukan dia sorang malah berorang-orang lagi bini kepada laki-laki orang dok angau kena virus anak pak ajis ni.. si Aaron tu. ishkkk

Kat group geng-geng pembakor kek, sampai ramai stop mendeko dan bakor kek time Nora Elena ni pasai nak tengok kegantengan anak pak ajis ni.. tu dia.. melampau.. saya ni baru minggu ni kena virus, orang lain dah berminggu.. hiks, mujur lambat dapat, kalau dak awai lagi hati bentuk love. gila seh..

kat opis, desktop tu khas untuk anak pak ajis menemani saya buat keja, laptop tu untuk saya buat keja dengan gigih, semangat lain sikit sambil keja mendengar dialog-dialog romantis anak pak ajis ni. hiks.. muntah hijau la mengkomer weii. Sepanjang hari berulang la episod tu, episod ni.. asalkan kerja tak terganggu, laptop sedia berkhidmat untuk buat keja-keja dengan pantas.. mengarang surat, buat keja semua.. print-print bagai. Indah dan tak sunyi hidup beta sekarang.. hiks. Kalau acik pegi toilet, kita pause dulu kasi anak pak ajis rehat kejap. ahahahah poyo giler minah senget ni. hahaha ni kalah astro beyond leh pause, leh ke depan, ke belakang..


Babak kesukaan.. anak pak ajis call wife dia usik tanya pasal his darling car. Bila wife dia kata your darling car tu selamat tak der sikit calar pun, dia cakap.. no..no.. u are my darling, not that car.. huwaaaaaaaaaaaaa


pastu dia kata, keter tu bukan penting lagi bagi dia sekarang, yang penting bagi ialah ayang abang, Nora.. weiii anak pak ajis.. cayaq emak-emak tengok ni?? lagu mana anak-anak dara tengok nooo?? ishkk dan-dan jejantan kat luaq sana kena belajaq-belajaq la noooo


tak caya cer tengokkkk... lomantik beb


teringat minggu lepas, masa saya pening, dan tetiba lost dan pitam tengah drive, tu, betul tak sedar apa berlaku, sedar-sedar dan terbabas, langgar devider dan rempuh pokok bunga tepi jalan tu dah, kemudian, saya call pakcik gebu kabor dia eksiden.. blank.. dan langgar devider dan rempuh pokok.. dengan muka cuak, sebok dia tanya keter dia.. ampeh sungguh, saya dok tunggu dia kata "tak pa mama, babah tak kesah keter tu, yang penting mama selamat" haghhhammmmmm.. ayat pertama dia, keter cemana?? ok?? teruk ke? kemek?? pecah lampu?? cemana?? buakn dia tanya, mama cemana, ok?? teruk ke.. huwaaaa laki ku dilahirkan tak lomantik lorrrrr... redha dan pasrah je la.

gua suka minit ke 2.45 tu..
Anak pak ajis buat-buat terkejut..
Eh bungaaa...
Bang.. bunga ni untuk siapa ni??
Bunga ni untuk ayang abang, namanya Nora, kenal dia??
tampaq sat gi anak pak ajis niii jelesss tauuu


cer tengok minit ke 4.35 tuh.. eeiiiiii apa nii?? tak jaga hati kami langsung anak pak ajis ni... terguris ai tauuu


haku ingat haku sorang je over.. rupanya ramai lagi emak-emak over seangkatanku.. maka tak la gua sorang. Hiks.. maafkan kami para suami.. kasilah peluang kami punya konsep dalam hati ada taman seketika. Virus ni kejap je ni... sabor ye para suami..eheheheh...

Saya tabik pada pengarah dia, sebab semua pelakon agak natural berlakon.. termasuk kak Pah dan Pak Ali.. cayalahhhh... Oh Seth...

11 Komen:

NenekPenne on 11:32 AM said...

ha ha ha sila lah layan
i pun jap lagi nak layan
kalau dapat bakal suami mcm tu, alangkah indahnya..
ok jap nak berangan.... :P

Pnut on 11:50 AM said...

NP-jangan le u dapat laki macam tu.. ehehehe nanti ai jelessssssssssssssssss

1na on 11:51 AM said...

sy tak terjangkit lagi virus nie...

nanti2 la kot hehehehe

:|: TinTa Kibod :|: on 11:57 AM said...

sy tgk cite ni..tapi..
tah..malas nak berangan..
sakit kepala...hahahaha...

*entri baru : WW : Pipenn...Piiipeennn...Peepeeennn.......

Nurul on 12:24 PM said...

wahh..parah..parah...

CidaZam on 1:16 PM said...

akak ni dah xcident pun bole pikir apa dialog anak pak ajis?? hahah lawak... confirm panass je telinga kan bila pak cik gebu tanya kereta? Kah kah kah...

- GC - on 2:30 PM said...

tu diaaa.. teruk dah demam seth tan ni.. haha..

Angah on 3:52 PM said...

Seth Tan (Setan?)hahaha patut kuat merasuk ye kak..

sila ucap tahniah pada penulis skrip cerita ni hehe..dia yang sebenarnya romantik. Anak Pak Ajis tukang sampaikan je..

agak2 kalau anak pak ajis tu diganti ngan pelakon lain jadi tak?

aNiS tHe BumbleBee on 4:06 PM said...

tiba2 pi bukak youtube cari cita ni...har3x!pasni abeh laa virus smpai sri lankaaa

Pnut on 4:18 PM said...

Wana-akak hembus cepat berjangkit..ehehehe

TK-oh kami tgh floating ni..eheheheh keluar love-love bagai..

Nurul-parah dibuat anak pak ajis ni..

Cida-panas le..keter lak dia tanya, bukan bini dia..

C-Seth Tan, mmg setannnn ehehehe merasuk

Angah-ehhh anak pak ajis menjiwai watak tu menjadi watak tu..eheheheh

Anis-tengok la sioookkk ooo

Ida on 5:53 PM said...

Lebam la pipi anak pak ajis ni kiri kanan asyik kena tampaq aja ni.. hehehehe...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino