Saturday, June 11, 2011

Kasih Yang Suci (Nora Elena)


Jangan jeles....
Dulu dah baca novel ni.. pinjam.. eheheh
sekarang??

apalah guna minat anak pak ajis, kalau tak beli novel ni kan???
haruslah..

Elok la tu malam ni ada live bola Kelantan lawan Terengganu, dulu suka gak tengok Khairul Fahmi Che Mat tu, tapi bila awek opss bekas awek dia.. (ye la dah tunang kan??) tu gediks semacam, dok lebih sudu dari kuah tu, nyampesss le pulok... hahaha... poyo je...

elok gak dua hero ni dok layan bola, buah neskepe kat depa satu jug kecik, makcik Pnut leh layan novel ni sekali lagi, sambil dengar lagu-lagu OST nora elena, baru masyukkkk, sambil baca, keluaq love-love berterbangan.. dalam hati ada taman bebeh...

3 Komen:

alamanda on 8:57 AM said...

tgh layan novel gak ni. hihihihi.

Dy on 11:04 AM said...

huh..awat ler sehati sejiwa kita semlm..dorang tgk bola kak dy pun layan lagu2 ost nora elena.

Zareda Norman on 6:43 PM said...

layanzz... semalam dapat layanz 2 siri jer sbb che kiah dah tergolek lepas makan ubat demam

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino