Thursday, May 05, 2011

Madu Fahrin Ahmad..


Oh Fahrin Ahmad kini bermadu... terimalah hakikat... Abang Fahrin masih no.1 tapi kini Mamat muka mat rempit sudah mulai mengambil takhta dihatiku.

I am soooo innnnn la dengan mamat ni.. in apa... in minat la.. takkan in love kot, tu buang tebiat, tahap kena bakar tu..eheheh

Beto Kusyairy... muka idak le ensem mana, stok muka-muka mat rempit je..


Masa mula dia berlakon dalam Geng Surau, saya tak follow sangat, sesekali jek... tapi masa ni tak nampak keBESTan dia..


Tapik masa dia berlakon dalam drama ni gua suka la bebbbb.... paling suka babak masa atas bumbung, masa dia usik Imani (Sh. Amani) yang suka dia, tapi malu nak mengaku. I likeeee.. Nakal dan cute babak tu

Ni masa drama gemilang kalo tak silap..


Ni terbaruuuu Juvana.. jadi cikgu garang., pun suka....

Saya rasa dia amat berbakat.. dan berpotensi. Suka semua drama dia.. Bersahaja dan meninggalkan kesan. Anak sapaaaaa laaa niiii...

Erkkk baru gigih nak donlod.. Geng Surau sepenuhnya.. tapi dapat donlod 3 jek.. sedeyyy...

Buat Beto.. wah kekdahnya macam Beto hadap baca blog makcik sapinat..ahaks..

Beto.. Jadilah pelakon yang sentiasa best, janganlah ko bergossipan menggediks over-over.. i don like occay... Stay humble, jangan kerek macam mamat yang ala Bangla tu tu ek... ahhahaha matiklah peminat orang tu marah nantikkkk.. lariiii... Beto jom akak belanja makan ais krim potong inti kacang merah nak?? sambil makan koci wangi jom.. Akak belanja tu udah le.. murah.. akak nak belanja tapi kedekut.. tapi kalau beto nak belanja akak.. akak nak rekues la.. kita dinner kat Hotel Pullman nak?? baru kelas... tepi tasik gituk.. mauuu??

12 Komen:

madulebah on 11:14 AM said...

beto kushairy dah kawen la kak.. memang bermadu lah kome...

- GC - on 11:43 AM said...

haa.. dia ada berlakon drama dgn sharifah amani tu.. muka tak ensem mana. tp nama tu ada kelasss.. beto gitu. hehe

Anonymous said...

saya pun suka bangat ngan dia dlm kashaf imani tu.. siap gugel terus pasal dia masa tgh tgk cite tu.. ekeke.. ;p

ieda on 8:02 PM said...

tak penah tgk dia ni belakon sb kat rumah tak dak astro...tapi notice dak?org2 yg muka biasa2 ni selalunya bakat depa sgtlah super power....kalau yg cun hansem tu belakon ala2 ja.

Cendana Kasih on 9:32 PM said...

baru bulan lepas kenal mamat ni, tgk citer Uri kat Astro ABO... skang ni mmg muka dia jer

aNiS tHe BumbleBee on 2:20 AM said...

xkenai lagi beto ni..sok2 balik dok msia,bley la folo cita dia blakon.ngeh3x!

najmi on 7:24 AM said...

beto ni mmg bagus berlakon. first time tgk waktu suatu ketika tu. terbaik lar sbb dia macam masuk dgn watak yg dia lakonkan. skrg tgk azma aizal yusof slalu ambik dia berlakon. owh.. Geng surau best kan wenco... kashaf amani tu terbaik!!!

roserose on 7:50 AM said...

Baru sat ni kenal..sebelum ni tengok aja dia berlakun..nama pun tak kenal.

lepas baca entri ni baru kenal.

imah on 2:36 PM said...

hehehe...nk tumpang cite jgk laaa....saya pon suka beto....hikhikhik siap leh ternangis lak tgk kasyaf imani tu..malu tol leeee....

Aini Razali@ Ainor on 11:41 AM said...

memang menjadi watak cikgu yg suka memperlekehkan cikgu pompuan dalam juvana tu.. anti I kat dia dlm citer tu...

p/s: dah mula minat ungku ismail aziz slps nonton cinta si bunga tembam...

Syida said...

saya follow twitter dia. mmg sweet je dia dgn wife dia. Saya tiap2 ptg bln 3-4 hari tu balik awal sbb nak layan ulangan geng surau, semata2 nak tgk mayat ni ha.. hehe. Best kan kan

makdara TERdiva on 3:53 PM said...

nama pun dah ala2 hollywood..

tp saya tetap setia dgn abang nuar jen..aummmm!

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino