Tuesday, May 03, 2011

AF9 dan Maharaja Lawak


AF9, saya nak layan, tapiiiii macam biasa, pakcik gebu adalah pemegang remote kontrol dalam rumah tu.. maklumlah King Kontrol. ahahahah, jadi apa diia bukak hat tu la kami tengok. Mana saya leh layan, saya layan le. kalo dia tengok gusti dan sport je gua blah, tak koser, kecuali sport yang main X-Games, macam BMX, Skateboard dan Rollerblade tu suka juga tengok, suka tengok aksi-aksi skaters, macam terbang-terbang je depa meluncur dengan skateboard atau rollerblade tu.

Sesekali layan gak AF ni. tu pun jaranggg jarangggg jarangggg sian kan.. nak bergossip pun lembab, harap ehsan jiran sebelah rumah update time konsert..ahahahah nak pi tumpang tengok tv orang sebelah, sebok dengan kek pulak. Tapi hari tu masa konsert nak bawa masuk dua peserta lagi tu, lega juga, dua budak,yg tak dpt masuk tu tak berjaya, mmg out dua-dua tu, yang lelaki over confident, dan muka frust giler tak dpt masuk. dan ver the adik-adik sangat la. Yang pompuan tu alahaii tak tau cemana dia dpt buat show malam tu, mmg hancor la.. Yang masuk Fina dan tidak lain tidak bukan, mat rempit, iaitu HazabaHazama

Hazama tu sora ok, tapi imej mat rampit dan poyo choiii sangat la.. dan imej rambut tepi ala K-Pop versi jejaka Lombok, tak masyuk la... hazab dik.. yang dak pompuan Fina tu pulak, sore ok sangat, tapi poyola.. tapi oklah, dia muda beno.. standard la.. akak sapinat umur 18thn pun gedik kan... what do you expect budak umur 18thn nak perangai ala dewasa, kang tua sebelum usia pulak, leh la geng ngan dak Leena yang suara sedap tp gediks tu. Mujur budak Miza tu pun dah out kurang sikit dosa kering haku..ahahahha Miza buat atkins diet dik.. kompem turun berat ko dik...

ahahah matiklah tulis pasal AF, tah hapa je..  saya suka Afif, ni pun jiran sebelah rumah yang kata best.. gigih la saya men'youtube' cari semua video-video ni, terima kasih la kepada pencipta youtube dan mereka-mereka yang rajin upload video-video ni. dapat juga acik lepas kempunan nengok..ahahaha

Lagi satu MAHARAJA LAWAK

Ni layannnn.. pasal pak cik gebus melayan juga, group favourite kami ialah JAMBU.. dengan baju pink depa.. ishkk cute dan kelakar... ahahahah i loiiikkeeee.... Jozan, Nabil pun ok.. tapi stok-stok memeriahkan majlis yang lain, buat cukup syarat ok la...  Suka saya lawak JAMBU masa last week, dalam aksi lawak JAMBU, tengah konon buat show, tetiba, boleh dok tepi, bergossip pulak.. hahahah lawak siot...


Dengan tagline.. Muka Lagend, tapi hati kiut... hahaha comei..




JOZAN minggu lepas.. terbaekkkk...
kreatif persembahan mereka...

erkkkk cemana la Zizan ni ngorat Juliana Evans tu.. awek lawa siot... tengok dalam Zizan show semalam, cute je dia ngusik awek dia ni...

Maharaja lawak tu ok, tapi... pengacara je meluat.. tak relevan la mamat ni jadi pengacara....

erkkk ok tu je.. tata

2 Komen:

NenekPenne on 2:21 PM said...

bukan sebab rupa tapi sebab budi bahasa...ehhh kalau i pun i nak zizan tu...lawak betulllll.. kelakar pulak tu..

A.I.N on 10:38 AM said...

jambu memang terbaekkkk;)

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino