Saturday, April 30, 2011

Diet??? ape tu??


Oh Ya!! Cik lela, a.k.a emak saya tukang masak hebat tu was here, dah dua hari maktok bebudak ni ada kat sini, soooo bila tukang masak best ada... pepaham le...

Diet??????? ape tu???
ahahahahahah matiklah... tatau berapa berat naik nehhhh.... ngeri nak timbang minggu depan..

babahhhhh giatkan exerciseeee kita makan banyakkkkk... huwaaaaaaaaaaa.....

3 Komen:

Hayati on 7:45 PM said...

bila lagi nak merasa masakan mak ddengan penuh nikmat. esok kalau mak dah tak ada,tak ada lagi dah air tangan mak yang sedap tu.

ros on 10:07 PM said...

Masakan mak memang sedap..kak ros hang ni duk balik BP..aduiiii..mungkin tambah kg gak

mama3A's on 4:25 PM said...

bukan selalu berpeluang.. anggap je sbg hari untuk ganjaran.. :)

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino