Thursday, April 07, 2011

Satey harga 30 sen je


telll u bebeh... satay ni murah giler...
secucuk 30sen sajork.. atau orang kedah kata 3 kupang...
ni gambar lama bulan 12, sebelum makcik sapinat diet... teh tarik tuuu buat aku meleleh ayaq lioq ja.. uhuhu last minum teh tarik sebulan lepaih. Ishkk lama dah tu. Tu pun hirup suku cawan jek. Ishkkkk sabaaaaqqqq... teh tarik segelas 70-90 kalori... ishkkkk dugaannn.


Jangan ingat 30 sen, kecik, dak aiiihh size dia sama macam satay haji samuri tu bebeh. La ni satey kat KL juai 70 sen kan?? Gila mahai, bebudak kat rumah ni dah la suka makan satay. Ermm tunggu nanti mam free mama buat sendiri satay tau.. (entah bila..ahahaha)

Ni satay ni jual 30sen, kat pasar malam kat belah-belah Penaga, Butterworth. Kak yati pasar malam apa yang depan sikit dari kilang beras tu?? lupa lak, permatang apa tah.. Sedap satey dia, beli 10 cucuk baru 3 henget, kalau beli 100 cucuk baru 30 henget.. gilo murah... ishkkkk...

Ok sekian cerita saya untuk hari ini. Kembali semual ke Sri Pentas.

12 Komen:

Marina Monroe on 12:50 PM said...

Tentukan penjual satay tuh Melayu kalau *n**n takut ada keraguan daging disitu...

:|: TinTa Kibod :|: on 1:07 PM said...

hishh saspen je kakpinat nih..
igt kt kl td..haha...
*terlio gk tgk teh tariksssss ituu!! huhu...

*entry baru Kurang atau TERlebih manis
*disini CoMeL²

DeLinn on 1:23 PM said...

sate kat foodcourt sri teja presint 9, rege 80 sen. maheinya

Angah on 2:02 PM said...

nak marahhhh ni nak marahhhh..

ku tunggu2 lokasi kejadian..sekali di butterworth nkauuuuuuu

keji la kak huhuhu kejam kejam..

p/s : saya pun nak start berdiet..apsal susah sangat tak mcm dulu ek

- GC - on 2:11 PM said...

kot belah kedah, penang, perak boleh jmpa lg sate 3 kupang.. tu pun makin sikit dh isi..

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ on 2:23 PM said...

nak buat sendiri tu yg bercinta..adeh!!!!

Zareda Norman on 5:32 PM said...

kat Kl ni, biarlah mahai sikit asalkan sedap daripada murah lepas tu wa jadi gila babun sbb rasanya macam makan hidung kucing.. ehhehhe

ieda on 6:55 PM said...

kat area rumah saya pun ada satay 3 kupang.takla besaq sgt tapi sedaaapppp...

Hayati on 10:06 PM said...

kak yati pun tak pernah pi pasar malam tu la pnut. kak yati dok pi pasar malam depan rumah saja. sate ni nanti ingat nak buat sendiri la, ketahuan hala juga daging apa, lpeas tu perap bagi best punya. nyum nyum...

shaz said...

salam KPnut..
ada satay satu 30 kupang kat pasar malam kat area cempaka.. dekat2 ngan ampang n pandan indah.. sedap... puas hati...

your silent reader

Pnut on 1:47 PM said...

Aunty nani-kat pasar malam ni semuanya org kita aunty, sebab kat kampung betul, kalau org luar, tak lakunya..

TK-eheehh sorrryyy kat utara daaa..

Delinn-ye ke 80sen?? melampau mahal tu..gila haper...

Angah-ahahah mana ada kat kl rega macam tu bebeh


GC-kat kedah pon pasar malam masih jual 3 kupang atau 3 kupang 5 duit..

MDT-ntahnya resepi dah berkurun print buatnya belum..ahahaha

Zar-betul tu zar, kekadang brg mkn kat kl mahal kemain, tapi rasa.. bedebah sungguh rasanya

Ieda-kat mana tu nanti habaq kami nak beli.. budak-budak suka sangat makan satay

Kak Yati-sedap-sedap makanan kat pasar malam tu kak yati..syiookkk

Shaz-wahhh ada gak ek kat kl satey 3 kupang ek...

Anonymous said...

saya tau sate yg harga 20 sen secucuk .. nama kedai sate tu adalah Kedai Satay Buat Sendiri .... hehehe

TJ

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino