Friday, February 11, 2011

malas


Keja tengah banyak..
erkk last minute nak buat ceng jgn gini le jadiknya.. aduhaiii... padan muke.. tangguh lagi keje..

mata tengah ngantuk.. aduh jap lagi nak drive balik.. cemana dengan mata kelat-kelat neh.. ishkk mintak simpang jgn mengantuk..

Kepala tengah pening..pusing, rasa macam apa tah.

Hati tengah kecik.. walau badan besar cam gajah dari thailand, yang specis beso tu. kecik dan jauhhh beno ato teman kak limah wei...

Maleh betul buat baik dan rapat dengan orang. Bila baik dan rapat, tetiba tak tau apa punca, kita macam halimunan. I hate this feelings. Tapi masih tanamkan dalam jiwa bersangka baik.. si polan tak sengaja. Apa pun bior ler... maleh mikior...

senyum sokmo...

dah la malas..

6 Komen:

ieda on 4:57 PM said...

drive elok2 satg...jangan tegheyak plk.

Marina Monroe on 5:17 PM said...

Emmm...memang elok sangat lah jgn rapat dgn orang, bila rapat dan mesra mereka ambil kesempatan. Seelok2nya berbaik ada batas..

Zareda Norman on 7:33 PM said...

lorr apa kes ni?

zar bertugas kar DR 31 mac.. jom dating... hari tu jumpa kejap je kat pasar tani.. heheheh

Ayah on 10:38 PM said...

apa pulak malas, hep!! .. keje keje keje...

Nour El AiN on 3:08 PM said...

samerla...
semalam keja dan hari yg seblom smlm =p
hati kuat betullll keciknya..
mcm takmo dah dok kat opis tu..tp takper... mengenangkan periuk nasik bersabar jela... huhuhuh

Aini Razali@ Ainor on 1:05 PM said...

sabar ye kak. sejak saya kena tahun lepas, lone ranger itu lebih baik... trauma lah...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino