Monday, February 07, 2011

Kek dan Alesya


Mood mengupdate blog amatlah tiada..
kagum dengan orang yang rajin update blog, sehari 3-4 kali.. makcik ni nak update sehari sekali pun cam hapa je...
kalau cuti lagi berhari-hari..

Wa sudah ada laptop baru.. yahoooo beli dulu, nanti pakcik gebu dpt bonus harus claim.. dia dah janji kannnn.. dasar gelojoh, tak sabo, terus beli.. pastu ada orang kata laptop baru kena rajin update.. tapi ampeh la.. lagu tu jugak pon.

Cuti panjang, saya kejanya membako kek je.. beratus-ratus... untuk wedding dan bertunang, akikah dan birthday. Bisnes kek camni le.. ada masa tak menang tangan, ada masanya rileks je.. tak der order. Tapi disebabkan kondisi saya mudah penat, letih, kejang otot (simptom low potasium tu) kesannya amat terasa, kalau penat sangat, rasa nak pitam je, tapi saya lawan je perasaan tak sihat tu.. maleh dok feeling sakit, baring-baring. Lagi letih badan. Cuma saya pinta satu je, kalau my regular customer, nak order kek, orderlah awal, saya sekarang betul limitkan order ni, weekdays mmg tak buatlah, penat sgt, weekend pun takat 2-3 order je saya terima. Kalau regular customer, saya kang tak sampai hati nak tolak order.. jangan dera saya plisss.. 

Jadi tengok gambo kek je la.. tukang buat kek maleh cerita

Ni kek untuk Insyirah, lepas dah hantar kek, baru tau anak ni anak yatim, ayahnya baru meninggal, sama baya dengan Alesya anak ni, sedih saya tengok anak ni.. sebakkk


Donna-thanks ek... kek untuk pertunangan adiknya..

Intan wife Saiful Nang order kek ni untuk anniversary diaorg.. thanks Intan.. and Happy Anniversary, maaf tak dapat join majlis semalam, sebab kitaorang nak pegi Sepang, ada janji dengan anak-anak nak bawa berjalan dan makan-makan...

Also Intan order untuk anak-anak di rumah pengasih..



Penat... tak cukup rehat... nak rehat lagiiiiii... huwaaa...


Tapi cuti panjang ni seronok melayan anak dara kecik teman.. mulut becok sgt2. Cuma dia ni pelat.. kelakar pun ada kekadang tu... tak macam abang dia dulu, abang dia dulu tak pelat, cakap sebiji-sebiji... dia ni pelat huruf K.. dan B Kakak jadinya tatak...Budak jadi Udak.. Baik, jadi aikkk, pastu susu, sudu, tisu, punya confuse orang dengarnya, sebut tutu...tudu.. tituuu... eheheh pastu dia marah-marah org tak faham dia.. paling kelakar, sebutan basikal.. jadinya Asitang.. mana datang tah asitang... nanti sy upload video 'perbualan' kami.. kelakor...

Khas buat doktor Ieda.. senyuman nampak gigi khas buat doktor...

Ni anak dara saya yang semakin membesar...petah tapi pelat..ehehehe

dah beso ek... tahun ni 3 tahun dah.. tahun depan 4 tahun, udah pegi tadika dah...

5 Komen:

- GC - on 3:55 PM said...

nak kek jugak!!!

rambut adik very kerinting, ikut gen sapa tu? hehe

ieda on 5:17 PM said...

YEAY!!!GIGI ADIK CANTIK...!!!!
nabila pun sebut susu tu 'tutu'..kadang2 jadi toto..nak sama dgn duduk (totok).bila kita tak faham dia hentak2 kaki kat badan kita...adeh...sakit ooo..

maklijah on 11:18 PM said...

Samalah kita, Pnut. Dah dekat setahun tak update blog sebab asyik maksyuk dengan facebook. Ni baru terasa nak berkarya balik. Tak taulah lepaih ni rajin ke dak.. Anyways, chumei nya anak dara Pnut... Dah besaq panjang anak dara tu..

mirah on 8:35 AM said...

dah besar dah alesya tu.
comel ha. bila kita nak juumpa lagi ni ya. khadijah skrg ni garang tau. terpengaruh dgn budak2 lain di rumah pengasuh agaknya.. budak lelaki. tapi tetap geram rasa nak gigit je dia tu.. hihi

mamalisa on 11:14 AM said...

comelnya anak dara dia..sebb dia prem baby, tgk dia mesti syahdu teringatkan anakanda Alisa :(

kiss to anak dara & mak dara sekali ..heheh update la selalu

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino