Thursday, January 06, 2011

tak boleh masukkan entry? apesal ek?


9 Komen:

Lia @ Norli (Mamarempit) on 4:04 PM said...

idea tk mari ke....keyboard rosak

Pnut on 4:19 PM said...

tak, ruang untuk masukkan entry tu macam tgh loading lama beno.. tak leh taip apa kat situ?? ishkk ape ke hae nya??

Zareda Norman on 4:52 PM said...

dah boleh dah

tadi blogspot lemau sekejap

tasekM on 6:10 PM said...

kak, blogspot mereng kot. kita tak bole nk upload gambar nari...




.

suzana on 6:31 PM said...

kak, saya ok jek bukak blog arini. dari pg lagi saya bukak. tak de masalahpun. hehe.. abis blog orang saya jengok. termasuk la blog akak ni. lallala..

fa10 on 7:05 AM said...

ntah.. x tahu. sy punya ok jer

kuzee said...

cuba... dan cuba lagi...:))

Jemari Seni on 10:04 AM said...

Blogspot tengah sengal rasanyer dah 3-4 hari lagu nih!.

ManjaIxora on 10:19 AM said...

smlm sy pun kena kak.. tgh sedap2 nak masukkan pic, timbul plak menda bulat kat tetengah post en3 tuh mcm loading.. lama gak nunggu dari kul 3 kot.. igt sy sorang jer kena rupanyer hubby n kakak sepupu sy pun kena.. last2 sy layan movie online.. dlm kul 4 lebey baru ok blk.. haish..

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino