Thursday, January 27, 2011

Kentut lagik??? tak senonoh la..


Kentut?? Normal la kan??

Tengok serasi bersama?
Khir Rahman dengan wife dia, dia kata wife dia ada hobi suka menembak, pemburu katanya.. ropanya 'menembak' itu.

wa lagi lahh pakcik gebu tu suka beno menembak.. dah tak larat hidu.. sampai satu tahap, dia salahkah sistem kentut dia, dia kata urat kentut dia rosak.. boleh???

pagi tadi ada insiden kentut memalukan sekali lagi dalam hidup wa beb.. itu hari ingat entry kentut dalam lif?? waaaa ini kali berulang, dengan cara paling keji beb.. terhina gua rasa. Tapi apa nak buat, dah terlanjur. Males citer tengok print screen je ek..

Tengok jawapan wa punya kawan-kawan.. ishkkk tak boleh blah.



saya telus... ape nak malu, itu realiti... ellllehh korang pun senyum-senyum kan??? terasa ler tu... musti korang pun pernah tapi malu nak ngaku.. normal la wei kentut, yang tak normal, orang yang tak kentut.. Yang aku heran tu, awek ni selalu kutip sampah area tempat kakitangan depan bilik ni dulu, tup-tup hari ni tolak pintu office terus tuju ke bilik saya mai kutip sampah. Hah.. tak pasal dia menghidu yang tak sepatutnya di pagi hari.. Maafkan akak dik ye.. bukan salah kita berdua.

8 Komen:

Mamarempit on 2:20 PM said...

akak dh biase tembak kuat2 kalo kt umah..jd bila kt opis ni...bila tk tahan..masuk bilik kecit....tp kalo tk de orang..selambe je..hahah..

dh biasa lepaskan..nt kalo tahan2....naik ke kepala...perut senak..kepala pening...khannnn?

makdara TERdiva on 2:51 PM said...

nikmat tu dapat tembak kuat2..haha!

- GC - on 4:19 PM said...

org kata, kentut slow2 tu busuk, kentut berbunyi tu tak busuk. haha.

Jemari Seni on 4:24 PM said...

penah terjadi gak tapi cover bangun cecepat dari kerusi kengkonon bunyi tu mai dari kerusi tu la muuhahhahahha

Aini Razali@ Ainor on 4:30 PM said...

kak, actually bergantung pd org lah kan. masing2 ada cara nak luahkan. maybe pada akak itu cara yg sesuai utk akak luahkan.
pada saya ianya kelakar dan normal. cuma saya takde kekuatan nak cerita mcm akak. sabar ye kak... manusia tak sama ngan apa yg kita sangkakan...

Aini Razali@ Ainor on 4:32 PM said...

nak smbung lg...
lg pun kita tak jangka kan apa nak berlaku... bukan tine nya yg salh tapi memang dah Tuhan takdirkan...

ieda on 7:53 PM said...

bilik saya ada ekzos fan..so tak risau sgt kalau terlepas...tp so far tak penah lg la masa ada patient kat depan.

MushroomCute@Mariea on 10:06 PM said...

Kalau tak menembak nanti leh kembong Kak P-nut kan...wakakakak...

Kak, saya tag akak..ada kat blog..

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino