Tuesday, January 25, 2011

Jejai : Bye-bye Fasha...


Ehhhh semalam baru baca gossip, bekas mertua Nora Danish, hadiahkan cucu depa banglo, 10 bilik ouls.. bagi kat cucu tu bermakna bagi kat bekas menantu depa la kan? bagus betul.. Nora Danish, disayangi bekas mertuanya, even kat FB bekas emak mertuanya orang tulis, bertuah Nora Danish, dapat mertua macam Puan Sri.. dia balas, sama-sama bertuah.. dia pun bertuah dapat Nora Danish as menantu. Pergghhh.. memang bertuah beb. Baru ni keluarga bekas mertua melancong ke Jepun, pun angkut Nora Danish sekalik. Yang sorang lagi pegi lepak pantai kat Bali pakai bikini 2 pcs tu lagik, dan dia minta maaf, emak dia pulak bekap, kata dia buat tu kat Bali, bukan kat Malaysia, so tak salah.. perghhh mantap anak beranak.

Apa yang berlaku Nora-Jejai kita pon tatau takat baca gossip je la pon kan. Ada kata Nora ni pandai manipulate peranan la..dan macam-macam.. Wallahualam, ktia bukan dok serumah ngan depa pun ye dak?? Gasak depa la..


tapi one thing for sure, wa sukak baca ini story.. hambek ko Pasah, takat stok geli-geli Jejai je la.. uhuks, tak kesampaian hajat nak jadi menantu VVIP.  

Gossip kita seterusnya :-

Adakah Jejai akan rujuk kembali pada Nora???

Adakah Nora akan cepat kahwen dengan individu yang dikatakan rapat dengan beliau?

Apakah aksi Pasah seterusnya?

Siapakah pengganti Pasah buat Jejai? (sian dia budak porum kata muka jejaka Lombok, sampai ati korang, tak baik tau..hiks)

Ok sekian gossip kita pada hari ini. speku..

15 Komen:

@rep on 12:19 PM said...

Whoaaa Best ni kalah Samarinda

Zareda Norman on 12:25 PM said...

boleh buat cerekarama...

Ealyie on 12:38 PM said...

Kak..
ko leh aku kategorikan sbg blogger tersohor abad ini!! ahahahaha..
Asal ko buat entry komen retis jegh mesti aku LIKE 1001x.. ;)

Nurul on 12:39 PM said...

ahaha..memang heboh pasal makcik pakcik nih. saper la pasangan dier pasnih eh?

Tijah on 12:48 PM said...

lepas ni pasah dgn siapa pula yer? tunggguuuuu...

mirah on 12:55 PM said...

kahakahkah...kita tunggu dan lihatb lah lps ni ya..
haru biru lah diaorg ni.. :)

Dilla on 12:57 PM said...

ha tunggu la pasnie, sure si fasha tu bogel trus tepi pantai....sedeyy...sedeyyy....tau....hahahaha padan ngan muka.....aku la makhluk paling suka skali....tunggu la pasnie makhluk VVIP mana la pulak yg jadik mangsa fasah sandaqqq......kasiannn

Lianna Umar on 1:08 PM said...

Owh apekah??hikhik ketinggalan nye sy dgn gosip nih k.penut..I loike hikhik akhirnye jejai dh bukak mata kut..

aNiS tHe BumbleBee on 1:24 PM said...

hayooo!tula..what u give,u get back.ritu bini org tu tgh mengandung,ko kacau rumahtangga dia.skang dapat dah balik.pangai lelaki yg sanggup tinggalkan bini ni,tak mustahil boleh tinggalkan dia jugak..pasha...pasha..buat malu org penang jaaa..

Mamarempit on 2:53 PM said...

naseb badan pasah....

Pnut on 3:49 PM said...

Rep-samarinda, telenovela.. semua ada... rugi minyak helikopter jejai je dulu

Zar-ni cerekarama pulok... eheheh laku ni kalau didramakan

Ealyie-kelasssss terus naik taraf blogger tersohor... sujud makkk

Nurul& Tijah& Mirah -kita tungggu siapa yang kena lps ni...

Dilla-weeeii pasah tak bogel pun dah cam bogel.. nasi lemak 5 kupang je..

Liana-ni kabo le ni.. jgn ketinggalan lagi ek..ehehe

Anis-tu le pasal, kesian Nora, masa mengandung dan beranak tanpa suami tu. kan..kan...

~hidayah~ on 5:33 PM said...

mantap aa berita ni kpnut, hehehehehe suka2

aliaaroslan on 8:10 AM said...

pasah sendah sungguh. mungkin salah satu balasan kot..

Aini Razali@ Ainor on 8:38 AM said...

heran... heran... mak dia siap cakap mcmlah dia tak mengajo anaknya ilmu agama.
mama, mama memanglah ajo tapi tak mantap lah mama... ni bukan tuduh2 mama tapi kalo mama bagi ilmu agama hingga mantap Insya Allah anak mama tetap cari tuhan bila dilanda masalah... hai jauhkan benda2 mcm ni dari anak2 aku.. nauzubillahiminzalik!

Angah on 2:27 PM said...

kelasssss ko mariaaa..

suka ayat akak part "stok geli2 jejai"

nak tengok smpai mana cerita ni. baru best layan program realiti camni kan hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino