Tuesday, December 28, 2010

kenduri Ayu


Sebenaqnya rasa macam nak makian orang, tapi sebagai status emak kepada 2 orang budak, dan isteri kepada seorang lelaki berjanggut, handsome, kacak, tampan dan gagah perkosa perkasa maka makian itu akan diterjemahkan kepada bahasa lebih berwibawa. Jin jahat semua sudah diarah beratur masuk bilik kuarantin. Sabaaaqqq..

Ni maleh orang-orang sekeliling membaca blog ni, segala neka hamunan kena simpan jek.. ok cukup cerita itu...

Ok nak share pic my cousin wedding itu hari

Selamat Pengantin baru Ayu dan Shahrul, more pic siapa ada FB saya leh tengok kat FB, sini letak sikit-sikit, maleh boh banyak-banyak



Ayu-my cousin, masih muda lagi, masih belajar, tapi dah jodoh sampai cepat, dah sampai seru.. makan bersatulah mereka di atas pelamin, moga bahagia sampai hujung nyawa.



Sama cantik sama padan


Kek by maksu.. dah mantop makcik ni buat kek..

Rombongan ke Parit Buntar..
 Serba gold dan kekuningan... i like..

Touching momment.. bapak mertua sepupu saya sebak melihat anak dan menantu beriringan berbaju pengantin, saya rasa semua parent akan rasa begitu, my time nanti?? mesti cair mekap meks merembes air mata.. kata drama queen kan..

Moga kekal bahagia..


Awet muda betul muka laki si Ayu ni, katanya umur dah 28, tapi wa tengok macam budak baru abeh SPM je..eheheh sori, gurau je.. mmg awet muda la..

Darling.. pakcik gebu ku sayang, i need DSLR seketoi la... plisss A*F*N Bank, bayarlah bonus 5 bulan kat darling aiiii boleh saya pow beli DSLR

Ermm saya selalu cucu sulung kepada arwah Tok Lid dan Tok Nab, menyeru semua cousins, sama-samalah kita merapatkan ikatan kekeluargaan ini, suatu hari nanti, kita berkumpul ramai-ramai, berBBQ ek, masing-masing ada haluan masing-masing, payah nak berhimpun macam dulu-dulu..

Gambar ke cuti-cuti ke Penang esok-esok la.. heheeh dah transfer dah.. pinjam dengan sorang staff saya card reader tadi.. nak kena angkat seketoi la yang baru.. takkan nak pinjam sokmo.. kan??

Ok, sekian dari orang pemalas update blog

 

7 Komen:

MushroomCute@Mariea on 2:07 PM said...

Ha? Penang? Awat tak habaq? Kalau tak leh gather2 kak P-nut ooiiiii...

Kerusi putih kat pelamin tu besarrrr betul...

Aini Razali@ Ainor on 3:25 PM said...

ekekekeee nak gelak tang perkosa perkasa tu... tak abis gelak lg nie... hai mana tak nya blog akak ni santapan minda saya pagi2 di opis.

Angah on 4:24 PM said...

cantiknya kek, adik pnut yg buat ek?

Marina Monroe on 5:29 PM said...

Pengantin Pinang di belah dua..
Moga bahagia ke akhir hayat..Amin

ieda on 6:51 PM said...

saya suka yg baju kaler purple tu ...lawa.matching dgn pelamin..

Pnut on 8:10 AM said...

Mush-orang dah kabo le... kat blog kat FB... u add me or not?? ehehe

Aini-macam tagline ntv7-stesen ceria anda blog akak ni..ehehe

Angah-ye kek tu adik buat.. maksu..

Auntie Nani-tak sabo nunggu peeja lak jadi pengantin..

Ieda-orang la kawen baju cantik-cantik.. pelamin lawa-lawa.. sediakan duit je..

- GC - on 2:45 PM said...

waaa... sakan noh depa bercuti...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino