Thursday, December 02, 2010

Beruk no. 1 di senarai google


Kawan-kawan... cube bukak google sekarang, dan taiplah perkataan beruk.

Cuba lihat apa yang keluar di list no.1.

cemana depa buat ek?

siapa dah buat, sile tinggalkan komen disini, tapi jangan bagi jawapan apakah list itu, pepandai la korang tinggalkan komen supaya menarik perhatian orang lain untuk menerai.

Sekian entry pendek untuk hari ini..

 
Beruk : Ini hari wa tension siot... kat Facebook depa pakat letak status suruh google cari aku, kat blog pun depa buat... tekanan jiwa aku, 2-3 hari ini orang Malaysia sebok mengoogle aku nampaknya... Hisap rokoklah.. hilangkan stress, gua nak panjat pokok petik kelapa pun tak senang. Ini hari MC la..

12 Komen:

nai9us on 11:25 AM said...

hahahaha.. senarai teratas tu..

syeka sweetheart on 12:13 PM said...

sya sulah terai...
apa pasat itu jd no satu..
wa manyak helan oooo
hahahaha

achik on 12:42 PM said...

hahaha.. beruk plg glemer.. ;p

Soeryani Atmadja on 12:59 PM said...

hahha..memang betul2 beruk le tu..

Soeryani Atmadja on 12:59 PM said...

hahha..memang betul2 beruk le tu..

ayobkelubi on 1:35 PM said...

kah kah kah!

Big Momma on 3:54 PM said...

terkejut beruk tengok list pertama... ha ha ha

Lia @ Norli (Mamarempit) on 4:51 PM said...

ahakkkksss...baru berkesempatan membuat....haruskan aku tepekkan di sini????? yeeehaaaaa....kekekekek......nk gak buat entry ini..boleh???

tk kire ..nak gak

Angah on 5:07 PM said...

oh mak kau terkejut aye! eh eh...
bio betoi..
spesis terbaru dlm keluarga B*r*k kah?

ieda on 7:14 PM said...

agak2 dia sendiri google dak???

MushroomCute@Mariea on 5:07 PM said...

Patut aaa beruk tension..jatuh merundum kepopularan beruk dek 'beruk' tu...

MushroomCute@Mariea on 5:09 PM said...

mintak copy entry tepek kat blog aci tak??

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino