Thursday, November 11, 2010

Saya nak pakai sari..


Dik.. opis ko ader dik???
opis akak ader dik..
internasional gitukkk

nah tengok depa suruh kami pakai ala india..



nak sariii nak sariii...
boleh feeling Kajol.kuch..kuch hota haiii..

opsss sari tak tutup aurat...

Gamak ada ke size XXXL baju camni, acik nak rembat la, nak over-over feeling artis bollywood. Ermmm tapi lupakan je la.. body peti ais dua pintu masakan mungkin.. uhuks.. *lariii membawa diri..



kalau body kurus tip top, dan tahap boleh kena patah petir, leh la pakai camni.. ada berani??



Bebudak opis saya yang senyap senyap baca blog ni, harus korang melaram ek.. saya tak koser, lainlah dapat hadiah, pakaian terbaik, dapat tiket pegi melancong ke India selama 7 hari 7 malam, semua tanggung, sanggup akak dik.



Citer lain
Ada dengar iklan paling busuk kat radio? ikaln IbuMie, mee goreng asli katanya..

petikan:
anak : Ibu, saya nak nak makan mee goreng asli Ibu Mie,
emak : alaa sayang, emak terlupa beli
Anak : saya nak ibu mie..ibu mie... ibu mie juga

srettt sound efek pak dia balik...

Pak : Azmi kan ibu ada kat situ?
Anak : Saya nak IbuMie..IbuMie.. ni ibu Azmi saya nak IbuMie.
Pak : Oooo ibuMie, mee goreng asli.. nanti ayah belikan ye.
Anak : Yeayyy..

Gitulah lebey kurang.
Gampang!!!
Anak panggil Ibu, emak sebut emak mana satu betul??? plis la...buat iklan senonoh sikit boleh tak?

Sekian harap maklum.

8 Komen:

Jemari Seni on 1:16 PM said...

Hehehehhe..anak yg konpius!

Kak Rose on 2:27 PM said...

Salam Pnut... tabik spring dengan ur observation... sangat detail! kalau lah derang yg buat iklan tu like u, tentu x de complaint kan!

GaDis CoMeL on 2:34 PM said...

pakai sari gitu!! pilih yg tnjuk pusat tu kak, mau terjojol bijik mata pakcik gebusss.. hahaha..

ibu mie.ibu mie.!

tak pernah dgr iklan ni. tp mmg macam hareemmm.

Adlina Husaini on 3:04 PM said...

penah pakai sari masa kat campus dulu..rumet org india hikhikhik, pakai ala2 yg num 2 tu..tapi dalam bilik je lah syiok2, nak kuar?? ish kena petir padan muka hikhikh


betui tu, cam gampang je iklan ibumie tu..ada patut bongok betui

nuni on 3:22 PM said...

AKAKKKKKKKKKK....hehehe boleh dah tu kak, lepas tu akak nak guling2 sambil nyanyi pun boleh, bukan kah opis akak di atas bukit gak tu hehe..dasat la akak punya sensitiviti, saya selalu gak dgr iklan tu kat radio tak perasan pulak saya cenggitu..hehe

ieda on 6:23 PM said...

teringat lecturer kat uni dulu..dah tahap makcik2 dah.datang dari india..pakai sari nampak perut pastu selit sapu tangan kat tepi perut tu...tiap2 hari tak penah miss.tp makcik ni mmg garang..sib baik dia selit sapu tangan tak selit rotan.

aNiS tHe BumbleBee on 9:26 PM said...

buleh laaa kak..muslim kt sini pakai sari rilex jaaa..mula2 kena pakai baju inner/baju tgn panjang kt dalam.pestu lilit la kt badan.pestu pakai tudung.

ramai ja org sini pakai camtu.kalau tau awai,mai kami pos sari merelip merelap kt kak pnut.hihihi!



yg ibumie tu,ritu balik msia dgr kt iklan radio.punya panjang.boring.dh la xlawak langsung.buang bateri kereta jaaa.cit!

MushroomCute@Mariea on 12:04 PM said...

Cun sari tu...selalu pikir, kalau Mush pakai sari cun tak? Tengok derang pakai ok jer kan

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino