Thursday, November 11, 2010

PANAS!!!! AC Konsortium Kena Siasat??


wooohoooooo ini adalah panas...
gue tak leh sabar tunggu esok mau celita maaa
ini hali juga gua mau celita..
dah baca kat utusan pasal AC punya kompeni kena siasat?? tak baca?? pi baca sendiri bulih? maleh ni..

saya follow isu AC Mizal a.k.a ACK ni dah lama kat forum.. gila babun le bebudak forum nih, CSI abeh.. semua depa gali dan gali.. dan thread tu laju gilak.. tak terkejar nak baca, tengah baca page 8, kira last page la.. klik je page 9, tup-tup nampak dah page 12, gilos...so bertitik tolak dari isu kat forum, dan sampailah kompeni dia kena siasat, dan sampailah FB dia dan deactive, wahh nampaknya semakin menarik dan tertarik isu AC dengan gelang magnet dia.

Mahal kan kos gelang didakwa magnet, entah, terang-terang kat FB dia canang Emylia ke China amek stok barang, pastu tetiba baca kata produk US la.. dijual kat UK la.. wohoooo mana betoi neh..

So bebudak forum gigih ni siap siasat sendiri, gial gigih.. siap email customer service company yang kononnya gelang dari barat tu.. tapi katanya nan adooo, pastu kegigihan mereka mencari supplier gelang tu.hiks..rupanya kat chinooo dan murah lak tu.. cissss

mari..mari.. mulah..mulahhh..


manyak mulah lorrrr...


Nak celita lebih pun tatak guna, sebab nanti blog wa pulak kena masuk itu dalam polis report...LAGI LAPORAN SINI

Erkkk siapa tau citer lagik, meh kongsi kong.. si kong sini...(ikut nada lagu gong xi fa chai..)

10 Komen:

ieda on 6:26 PM said...

nak berniaga biarlah jujur..baru berkat...(ingatan utk diri sendiri jg ni)

me suya on 7:52 PM said...

kaka pinut.. suya baca dari sini.. die ni la yg buat si peniaga tu rasa panas punggung.. i just share the link okew :)

http://aididmuaddib.blogspot.com/

aNiS tHe BumbleBee on 9:28 PM said...

huiii,syok oo isu ni..anis dok follow gak kt blog dgn fb aidid tu.

tp bagus laa kan..bg yg dok mencekik darah org tu sedar diri sikit.dia ingat semua org bangang kot.

MA on 8:09 AM said...

Mungkin berkat doa orang yang teraniaya. Apa punya bapak lah yang berkira dgn anak sendiri. Ini mungkin Tuhan nak tunjukkan sikitni.

Lia @ Norli (Mamarempit) on 8:53 AM said...

tu la...kalo nk sihat...bukan pki gelang magnet....kalo gantung je magnet yg bentuk "U" tu kt leher buat loket lagi bagus....hehhee

moh kite bersenam....(macam le rajin) & jaga pemakanan...(ni lagi tk bleh blah..)

Tijah on 9:25 AM said...

aiyoooo. kena tutup kampeni kah nanti? mcm mana mau baya benteli?

Angah on 10:05 AM said...

hohohoho....baru nak tgk og melayu kaya udoh telungkup la pulokkkkk

Erma on 10:05 AM said...

haah..yang AC buat report polis konon2 pesaing buat fitnah n ugutan tu hanyalah seorang blogger anti-MLM bernama adid muaddib..

saya tak penah percaya ngan MLM yang keuntungan based on head hunting ni..tak semua MLM penipu..sbb ade jek yg established mcm tupperware n avon yang mmg menjual barang..tapi disebabkan MLM yang lebih kpd head hunting nih abis semua MLM dipandang buruk..mana ade bisnes untung based on carik downline? itu mcm sama juga mcm jual org dpt duit la. tah pape..agaknye die liat bg duit nafkah sbb tanak anak die mkn duit haram kot.

Anonymous said...

haahaha budak2 forum yg wat research n jadi CSI mmg rajin...klu time belajar dia gigih mcm ni mesti dah dpt mcm2 phd kan...

NenekPenne on 2:45 PM said...

haa betul bak kata lia...pakai jer magnet asli...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino