Wednesday, September 15, 2010

MALAS


Maklumlah mood raya dan jiwa masih dikampung..
jangankan nak kerja, nak update blog pun M.A.L.A.S
ape nak buek...

Esok cuti Hari Malaysia. Yeay!! leh lepak dan nak kemas rumah, dan readykan apa patut. Tunggu anak-anak sedara teman datang berkumpul nanti. Ape nak buek, semua anak yatim ni. Jadi berkumpul umah kami le nanti.. Korang jangan lupa datang, meriahkan raya tau..

Cerita raya banyak nak cerita, tapi gambar raya tak banyak.. Bosanlah sebabnya tukang amek gambo adalah saya, jadi bila saya sebok memasak ke.. sebok mengemas ke, mana ada orang nak ambikkan gambar.. Korang yang laki suka beno mengambil gambar tu berbahagialah ye.. Ada anak teruna pun sepesen pak dia, bukan mau mengambil gambar, tak heran dia, baik dia petik layan PSP tu je.. ada gak ku humbankan PSP tu. siang malam PSP.

Raya tahun ni kureng meriah, tatau le kenapa. Kat SP kejap beno, kat perak pun kejap, takder la nak beraya sana-sini. Ishkkkk entah.

ok selamat cuti semua...nanti-nanti kita cerita raya part 2

6 Komen:

ceni therebeq on 4:45 PM said...

Mokcik pong mengalami penyakit yg sama hari ni, almaklumla hari pertama masuk kje ni...

Jom kita bermalas-malasan beramai-ramai hohoho...org yg rajin jgn duk dengki ye...

Apa pun mokcik nak ucap Selamat Hari Raya, maap zahir dan batin buat kak pnut sekuarga.

Jiey^Mien on 4:48 PM said...

Kak Pinut!!!
Tinginnya nak gi jalan2 umah akak..
Makan masakan ahkak yang sodap2 di dalam pinggan english style..
perghhhh berasappppppppp..

Bila mau jemput kak?

P/s -sungguh tak maluuuuu.........
:P

ieda on 6:15 PM said...

nak pi raya rumah pnut kt sp pun takdan...mana taknya..bantai tidor petang raya..hehehe

Pnut on 3:51 PM said...

Mok CIk-selamat hari raye gak.. bosan kan orang lain cuti kita koje...

Jiey-sile..sile... meh la... cakap je nak datang banyak kali, tapi sampainya idak... meh la...dialu-alukan dengan besar hariii meh.

Ieda-ptg raya tu kami tak dak, pi beraya ke Penaga rumah mak/pak penakan... esok tu dah balik perak, mmg tak dan pi mana

mamalisa on 4:03 PM said...

saya pun baru masuk opis hari ni, kena plak hari jumaat memang malas abis..

jom kita enjoy!!!!

mamalisa on 4:04 PM said...

lupa plak nak wish raya

selamat hari raya aidilfitri kak
maaf zahir dan batin
kalau buat open house tu jemput2 la org shah alam *wink*

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino