Wednesday, September 29, 2010

Kena Loteri???


Fuyooooo Bill Gates anto email beb.. ko ader???
glemer kan???
citt podahhhh keji la orang buat keja camni...
ape motif dia ek?? poyo...


Pastu ni email kena loteri tiap hari musti ada... grand prize le sangat... buat penuh inbox je... saya kira org yang bisnes online lelain yang ada email kat internet ni pun sama, kot-kot betul, dah kaya raya tahap syed mokhtar dah gamaknya kami ni... hahahaha


Tapikan ada orang cerita kat saya, ada orang ni melayu islam la.. main nombor ekor, sekali kena RM100,000. Sakan renovate rumah..erkkk seram pulak haku dengor nya... buatnya terbako ke... hape ke... duit haram katakan...

Ishkkk manalah iman manusia-manusia ni ek?? kalau tengok kat forum-forum gossip tu lagi takut.. artis-artis kita, anak-anak VVIP kita, kemain ek... minum arak selamba kodok (afdlin shauki tagline) je, cisss tak leh terima akal langsung.. kalau artis tu tau la lagha.. ni hat anak-anak VVIP pak masuk keluar dewan rakyat, bersidang bergegar-gegar... ape da....

3 Komen:

MushroomCute@Mariea on 9:24 AM said...

Perghh...mcm2 hal..

Diorg ni betul tak bersyukurlah kan...perangai macan haremmm...

kawan saya pernah kena, maid dia guna2kan diorg sekeluarga supaya tak marah2 kat diorg..kelakarnya, habis bunga ros kawan saya dimakan maid tu untuk amalan guna2 dia tu kot...

Yang kat tanah air diorg tu plak tak tahu apa..agaknya kalau diorg tahu mcm ni perangai kawan2, sedara mara diorg.. diorg malu tak???

ieda on 9:53 AM said...

hahaha...saya pun penah dapat e mel bill gates ni..kot betul2 dia bagi duit best la jugak.emel loteri tu lglah berlambak.

Nurul on 12:59 PM said...

kejap bill gates..kejap pepsi..kejap coca cola..kejap apa lagi ntah...sumer kata no email naik, dapat duit beribu riban...cait! sungguh murah hati itu2 worang kan?

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino