Monday, August 02, 2010

Dan Pemenangnya adalahhhhh....


Dan Pemenangnya adalah...


Shuhaily....
Ni Alesya cabut, dan dia available untuk pick up, so the second cabutan by Najmi tu adalah simpanan, nampak rezeki berpihak kepada Laily kali ini... Ada nama saya tak tulis kat list bawah ni sebab tak sempat nak update last minute, tapi dalam kertas cabutan undi tu ada nama semua ek...

Insya-Allah.. nanti saya akan bagi kek percuma lagi.. don't worry, saje suka-suka.. kalau tak bagi kek pun, bagi cupcakes... stat tune.. eheheh cee wahhh stay tune lagi...

Saya suka kamu semuaaaa... sporting... dan happening..

ok tata... Laily jumpa petang karang ek..

11 Komen:

noret said...

tahniah kepada pemenang....

Lily @ Mama Iqa on 2:50 PM said...

yeay..tq kak! tq si kecik alesya..huhu..

ok, ptg nnt sy calling2 akak ye..nnt kite deal mcm mn ye..

Mazlina on 3:16 PM said...

wah wah wah...

bestnyer dpt mkn kek...

tahniah kpd pemenang... hohoho

Nurul on 3:38 PM said...

wah..tahniah..nasib la tak mengidam..ahahaha...besh..besh..cepat buat utk cuppies lak..

GaDis CoMeL on 3:45 PM said...

huhuh.. tak aci..! tak aci..!

Angah on 3:49 PM said...

sob sob tak aci le...aye tak online di hujung minggu yang lalu...huhu

ieda on 4:48 PM said...

tahniah laily...selamat makan kek..

KecIk on 4:55 PM said...

geram tgk alesya... :d.

KecIk on 4:55 PM said...
This comment has been removed by the author.
kak ina kl on 9:19 PM said...

alamak tak sempatlah nak masuk cabutan bertuah kamu...kalau idak leh raso camner rasa bear tu kan..tak dak rezeki

Pnut on 7:40 AM said...

thanks semua.. Insya-Allah, akan ada lagi satu cabutan bertuah akan menyusul sikit hari lagi...
stay tune.. tungggguuuu... layaannnnn....

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino