Tuesday, June 01, 2010

Happy 10th Anniversary


Love - By Susan Polis Schutz

Love is
the strongest feeling known
an all-encompassing passion
an extreme strength
and overwhelming excitement

Love is
trying not to hurt
the other person
trying not to change
the other person
trying not to dominate
the other person
trying not to deceive
the other person

Love is
understanding each other
listening to each other
supporting each other
having fun with each other...

Love is
not an excuse to stop growing
not an excuse to stop making yourself better
not an excuse to lessen one's goals
not an excuse to take the
other person for granted

Love is
being completely honest with each other
finding dreams to share
working towards common goals
sharing responsibilities equally

Everyone in the world wants to love
Love is not a feeling
to be taken lightly
Love is a feeling to be cherished
nurtured and cared for
Love is
the reason for life




Tatau nak kata apa, semua hok acik nak kabo ada dalam poem tu, by pujangga peberet saya, semua pun quote dan poem dia best. ini salah satu antara terbest.. cakap i lebiu je la..

Tima kasih babah kerana menjadikan saya seorang isteri dan ibu. Semua pun dah kita harungi bersama, pahit, manis, masam, kelat semua ada.. Bau kentut pun hafal dah... hahahaha.

15 Komen:

jujue on 10:08 AM said...

salam kak..
hepy anniversary...moge bahagie buat selamenye..aminnn...:)

Jiejah @ Iza on 10:25 AM said...

hepi 10th aniberseri - moga makin berseri² r/tangga bersama lemari baru kaler putih ekekeke

Zareda Norman on 10:29 AM said...

happy anniversary pinut.. semoga kekal bahagia dunia dan akhirat

zar dulu masa 10th ann. bagi idea kat cik hubby nak shot gambar sanding sekali lagi kat studio.. tapi cik hubby malu ko.. hahahha.. kenangan ajelah

Tijah on 10:41 AM said...

happy anniversary kakak!

Amy Z! on 10:48 AM said...

woww.. 10 anniversary. such a long journey. saya baru setahun lebih. hehe.

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 10. pahit manis - yg penting sentiasa menjadi satu keluarga yg bahagia.. amin~ :-)

love u, kak pnut. pray for u & family blessed forever~ :-)

Kauthar on 11:06 AM said...

HAPPY 10th ANNIVERSARY to kak pnut and hubby...Semoga Allah sentiasa merahmati kalian dan bahagia bersama hingga ke syurga..AMIN!

imah on 12:24 PM said...

Happy Anniversary akak...semoga terus berkekalan selamanya...

nohachomel said...

happy anniversary, semoga kekal bersama hingga ke syurga :)

IbuHanna on 2:08 PM said...

Happy Anniversary to kak pnut & hubby. lama tu, 10yrs..
wah!akaknyer anni sama date dgn bday Hanna la..

achik on 2:13 PM said...

happy anniversary kak pnut.. :)

mirah on 4:30 PM said...

happy 10th anniversary kak..

Hanisumayyah on 7:26 PM said...

ohhh...beza sehari jer kita punya anniversary...sya esok....tapi kurang setahunler...esok ann ke 9...

Hanisumayyah on 7:27 PM said...

Uiii...lupa nak wish..happy anniversary...madah nya yang tak tahan tu...apapun, uu berdua ni memang lovely dan pasangan yg sesuai bangat!

My Life My Journey.. on 1:21 AM said...

Selamat Ulang tahun perkahwinan Pnutt. Moga berkekalan ke akhirnya, disuburi dgn kebahagiaan dan ketenangan selamnya, ameen...

Pnut on 10:28 AM said...

Saya ucapkan terima kasih semua atas ucapan dan doa...aminnnn thanks semua... muaahhhsss

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino