Monday, January 25, 2010

Kek dan cupcakes


Tak dak modal nak update blog...
merasalah korang tengok cake dan cupcakes je la...

ni order cida..

Ni Jiey punya, Jiey, tempek la kat blog Jiey-promote sikit..ehehehe


Kak Anita, my officemate untuk anak buah dia

Ni tak ingat siapa punya, dah lama, rasanya pun pernah tempek dah..

Ni syau punya, nak handbag dan kasut

Hawa-untuk birthday girl

Officemate juga, untuk mak sedara dia..








kira oklah, ada gak pic nak tempek..mujur buat bisnes kek dan cupcakes, koman-koman tgh busy ni leh je tempek gambo kek dan cupcakes... nak tempah sile isi borang tepi tu nooo tgk link kat situ gak..

Saya ada buat bisnes yong tau foo, frozen, sapa nak leh email or sms me ok.. murah tau, lebih murah dari pasaran..leh amek kat rumah stoknya, buat makan anak beranak, atau nak berniaga pun boleh, contact je saya. So far anak buah teman dah berniaga kat UKM sinun, Alhamdulillah, kencang juga bisnes dia.. Any student lain berminat nak bisnes kat hostel?? contact me ok..

5 Komen:

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very curious to know how one can make real money on investments.
There is no need to invest much at first.
You may commense earning with a sum that usually is spent
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'm ready to let you know my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anonymous said...

AKAK, INTERESTED GAK DENGAN YOUG TAU FOO TU..KALAU KAT KEMAMN CAMNER NAK ARANGE

Jiey^Mien on 6:25 PM said...

No prob kak!!
Akan jiey tepek kat blog..
Tepek besar2 sbb sedap..
Nak book utk befday Ian nnt tau!!

Pnut on 7:41 AM said...

Anon-alahaiii kemaman tu jauh le pulak dik..tak dapat la nak hntr, kang basi sebelum sampai lak.

Jiey-thanks...

Dilla on 11:23 AM said...

nanti balik sp habaq mai....nak ode cupcakes tu.....

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino