Thursday, December 29, 2011

Biar Mimpi Sampai ke Bintang,


Stok anak ikan terbaru... Cute hokkay...
Ni tengok Biar Mimpi Sampai ke Bintang punya kes.. Best telemovie ni.. no doubt la.. pengarah dia Michael Ang, yang sama buat drama Mimi Mencari Cinta yang kelakar tu, one thing saya suka semua drama/telemovie Michael Ang ni, skrip-skrip dia sempoi.. simple.. kelakar.. memang lawak.. suka..

Biar mimpi sampai ke bintang ni kelakar... bersahaja.. sempoi semua pelakon dia terutama adik pelakon Sharifah Shahirah, Sharifah Sakinah tu, memang kelakar je bila ada dia. Memang sengal watak dia, menjadi-jadi.. tapi both of them cute, best friend forever...

Ni anak sapa ni?? comei ooooo... mak budak cam ai pun suke... apetah lagik, anak-anak ikan baru abeh PMR nun.. suke mengeletis sajork...



Cun la berlakon sama itu Elfira Roy, cute juga, kening tebal.. Dilla hang teramat jeles kan?? sebab tu hang dengki ngan Elfira.. Kamon tak per, anak ikan ini kita berkongsi ok, sebagaimana kita berkongsi anak pak ajis.

Ni depan rumah 'Mak Yam' dalam telemovie Biar Mimpi Sampai ke Bintang. Oh boleh tengok online ini telemovie sudah berada di pasaran online sekarang.
ok.. udah-udah... sapinat, ko budak umur 15 tahun nakkkk dah kertu.. sila sedar diri sebelum halilintar membelah bumi.

tapi kan nak tulis juga.... citer ni best.. comei dan cute.. ahahah lariiiii...

Kita masuk topik Songlap pulak...

Kami dah tengok songlap. Best dan tak best.. Best sebab citer ni lain sikit dari yang lain, pelakon semua superb.. tak best sebab cerita macam celaru. Jadi maleh nak ulas lebey... lagipun takder anak pak ajis.. jadi takder penting sangat..eheheheh tengok sebab terpengarh ramai tulis kata best. jadi pegi la tengok...

Lepas ni nak nengok Papa I Love You.. sebagai kedahan fanatik, saya akan beri sokongan kepada kedahan juga, Osman Ali tu anak kedah, ni pengarah Papa I Love You ni, Hashim Rejab, anak Kedah juga..  ni pengarah drama Adamaya,, lemember?? best kan citer tu??? sooo saya akan menonton Papa I Love You ni, sebagai sokongan kepada beliau.. Dia ni kawan kepada yang my best enemy.. ahahah kawan gaduh saya masa sekolah dulu, so ada la add kat fb, komen mengomen, chat mengechat.. Jadi Hashim aku akan pegi tengok hang tunggu aku punya review nanti.

Oh Ya sebelum terlupa.. esok entah saya nak update ke tak?? ehehehe sooo sempena kot-kot la ni entry terakhir buat tahun ni, saya nak ucap selamat tahun baru kepada semua, moga kita akan lebih sukses.. Azam saya macam biasa, tiap tahun, iaitu azam saya nak tunaikan azam tahun lepas-lepas.. yang tak tercapai-capai lagik... ape tu?? tak yah citer..ahaks...

cuma ini tahun, tambahan.. azam nak kurang naik hangin kat anak-anak.. hiks.. nak jadi ibu lemah lembut sopan santun.. aci?? aci-aci bukak pintu... ana balik pukul satu... entah le... nengok dalam drama emak-emak lemah lembuttt ssssswwweeettt je.. bila jin jahat mariiiii terus mode mak tiri pun mari.. ishkkk not good.. not good....

Ok sehingga ketemu lagik.... nak tengok Biar Mimpi Sampai ke Bintang sekalik lagik.. manyak siookkk maaaa

2 Komen:

Hanih Borhan on 11:07 AM said...

Owh, adik Sharifah Shahirah ke tu? Patutlah lawak gila, hahaha... Best drama Biar Mimpi Sampai ke Bintang ni, sweet je, haha...

Hangpa orang Kedah tang mana? :D

Pnut on 3:07 PM said...

kedah kat ess peeeee

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino