Monday, October 17, 2011

kat ganung..


Saya dah selamat sampai kat ganung. Tapi yang perjalanan nak ke sini mencabar.. First time sepanjang saya dok naik flight pegi sana sini, first time saya sampai lambat ke aiport dan terlewat beberapa minit selepas mereka tutup time untuk check in... Padahal masa tu ada lagi lebih kurang 45 minit sebelum berlepas.. Salah kami pun.. Tak pasal kena tukar amek flight malam.. Uhuhu dan kena bayo rm75. Tapi sy claim kat pakcik gebu, suruh dia bayor balik.. Saper suruh dia yg lambat..

Dah tu saya suruh dia balik je dengan anak-anak, saya nak tunggu je kat klia tu, tapi pakcik ni tak mau.. Tak mau tinggal bini dia sensorang.. Balik le kami dulu.. Rileks then baru dtg balik.

Kawan2 saya dah selamat terbang dulu.. Tinggal daku. Dah la saya penakut, dah kalut fikir kang nak naik teksi sorang2.. tapi mujur gua ada jantan simpanan yang sms tepat pada masanya tanya saya sampai pukul berapa? Terus call, ehehe kompemkan dan paksa dia tunggu. Wakakaka jangan curiga.. Budak haris ni baikkkkk muka ganas tapi hati banyak baik walau mulut laser ganas punya. Saya sorang je tahan kawan ngan dia ni.. No hard feeling orang lain pun heran. Hahaha.. Mesti kembang giler kembang gile kena puji2. Dulu masa saya mula masuk keja sama2 dia, tiap ptg pakcik gebu lambat amek saya, dia la peneman saya tiap petang.. Uhuhu.. Laki mak pun kenal dia.. Yg guna istilah jantan simpanan pnut ni si paiz.. Suka hati dia tuduh kami. Apa pun tengkiu... Ops ok. Penat dah taip guna samsiah galaxie ni.. Penat menaip..

6 Komen:

MA on 10:53 PM said...

Pnut - next time buat web check in dari rumah and print siap-siap the boarding pass. So tak payah nak beratur check in kat counter..boleh terus lenggang-lenggang masuk boarding...

- GC - on 9:06 AM said...

kemahen pakai henpongg canggih.. haha..

Pnut on 9:22 AM said...

Ma-sy pun silap patut mtk kawan check in kat
pun blh tp takut beg lak tak check in. ishkkk benda nk jadiiii tp ada moral of the story..

gc-pertama kali seuumur hidup ada hp canggih.

mirah on 10:18 AM said...

bestnya dapat makang kepok lekor. Lambat ah lagi kami nak balik ni..huhu..

pB on 11:46 AM said...

air asia ker??

Pnut on 12:38 PM said...

Mirah-tiap hr dok balun mkn... sedappppp

Pb-ni mas

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino