Monday, October 24, 2011

Ganung kiterrrrr


Eh dah lupa ada blog.. uhuhu.. Nama je ada smart phone katanya.. tapi harap phone je smart, hapdet nya maleh juga.. heheh leceh ooo taip pakai skrim sentuh-sentuh.. kecik pulak tu.. asyik typo je.. pastu tak puas.. tapi bagus juga laki hadiahkan.. kalau ada advertorial job, senang nak publish, once awek-awek nuffnang kata aprrove, zasss mak leh terus upload entry. Kena alert sokmo, dulu awek-awek nuffnang ni selalu call inform kita ada email, client dah apporove, agaknya sekarang ramai sangat blogger dapat job, terus diaorang tak call remind, ni membuatkan kita kena check email/dashboard.

Ok seteret to the point...

Minggu lepas saya ke Ganung kang??? ada kursus, so kat sana adalah berjumpa ngan kengkawang... bidang kerja saya ni pi balik-balik, sure akan jumpa kawan-kawan lama, senior/junior gitulah.. keluar dari satu universiti katakan.. itulah uniknya kami. So ini pic kami berpoya-poya berkursus ke sana..

Partner in crime saya, yang tengah tu pemandu pelencong pelancong kami... memang melencong je laluan dia..sabaqqq ja la..


Saya yang naik kembali berat selepas hari.. eheheh ni baru gigih diet balik

Skandal di sana, Iwan, tah tetiba je dia pun sebok keja kat ganung gak.. jantan simpanan ai ni.. ahahaha jangan risau, mak tak tasteeeee pon.. taste ai kan tafffff macho macam pakcik gebus je.. ni stok gegeli je... ahahaha disebabkan dia anak ikan ai. maka ai sebagai mak hayam, terus pow dia. Ye la orang dok kat primula hotel, i duk hotel depan primula, sumai jek... maka haruslah dia orang kaya kan.. orang kaya kena belanja orang tak berapa kaya.. harus minum nescafe tarik kat primula kan??? kelas kan we ouls...
pose ala dato' datin gitu... darling sorry la i ada skandal.. hiks, tapi bukan berdua, i skandal hangkut sekali bini orang lain gak..


View dari bilik si Iwan.. opsss kitaorang tak tinggal sebilik, walaupun skandal.. tapi masa ni kitaorang dah check out dari Sumai Suite hotel, tapi program kami abeh petang, pakcik ni masih ada kat primula sebab keja dia abeh esok, makaaaa kami tumpang la solat kat bilik dia kejap tengahari tu, dia tak der pun, buat keja kat pejabat SUK, kami belasah le pinjam bilik dia kejap. tapi cantik view dia.


Masa nak balik, kitaorang nak check in kat airport, tapi ampeh, airport sana kata kena check in pukul 7.30 malam (flight pukul 9.10mlm) so kitaorang tinggal beg kat airport, pegi ke tepi pantai, pekena ICT... tau apa ICT.. Ikang Celuk Tepung (Ikang Celup Tepung) saya tak makan, tapi tapau je... sebab masa ni perut fulllll... kenyang makan kat hotel sebelum tu.

Pergghhhhh bayangkan... umpama gajah bergambar dengan kancil je kan??? hiksss...


Abeh la citer ganung, bukan best pun nak citer, lainlah pegi holiday.. tapi satu yang amat kecewakan saya ke terengganu kali ni.. keropok lekor dan sata.. sedey noks.... dapat beli kepok lekor, tapi tak sedapppppp.. kata orang ganung, ni kepok paling pemes.. siap kena amek nombor untuk beli.. tapi sedap lagi yang di bagi si Haris, (oh lupa, ni jantan simpanan skandal pertama di terengganu, tapi dia datang jumpa ngan bini dia, kira tak berapa skandal sangat la..) kepok lekor yang haris bagi sedap gilerr,, taste mak nyah.... mujurlah simpan dalam peti ais hotel, sempatlah bawa balik ke rumah bagi ahli rumah rasa. sata?? pelik orang tak jual sata kat KT? ke kawan aku ni tak reti bawak??? teruk kan?? frust aiiiiii....

ok, ni lak, disebabkan kami sesekali akan mengantuk dalam kelas, maka kami beli stok mami, dan kunyah masa dalam kelas. Kelassss... orang lain ada gula-gula je, kami siap ada mami... dan kekacangan..

ok... sila tau bahawa entry ini sudah berakhir. sekian.

2 Komen:

ieda on 11:43 AM said...

sah pemandu pelencong..gerai sata pun tak jumpa..hehe..opppsss...habaq kat member jgn marah nooo..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ on 2:35 PM said...

welkam @ ganu kiter.. =)

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino