Monday, August 15, 2011

tak der tajuk


Rumah bertukar menjadi gudang kerepek. Phewwwww penat bertungkus lumus menyiapkan tempahan.


Korang tengok tak drama bersiri kat astro Warna, Mimi Mencari Cinta? wakakakak kelakor la.. syiok la layang, memang kelakar, skrip simple dan buat kita tergelak.. ada pulak si Achong sepet tu berlakon, selamba.. Dulu saya dah hilang napsu nak suka kat Scha Al-Yahya.. tapi layan drama ni saya rasa dia cute pulak, selamba watak dia yang lurus, dan suka berterus terang mencuit hati. Layan kat internet je, mana ada masa nak layan drama kat tv. Terima kasih kepada teknologi Astro Beyond. Bebudak yang gigih rajin record, dan upload kat internet. Terima kasih anak-anak ye.. dapatlah makcik-makcik macam acik sapinat layan. :-)

Tengok tak Panca Indera semalam, ada pic yang konon si Apek goal keeper tu berpegang tangan kat suratkhabar gossip ouls.. Motif, orang dah berkurun tengok gambar tu tu, wartawan baru nak keluarkan??? Kejadahnya Apek dok ruang hiburan dan gossipan?? Mender la wartawan ni, lantak dia la, wartawan yang saje je nak sensasikan. Biorlah Apek tu dengan personal life dia, bior dia fokus main bola je la. Tapi harapan penyokong Harimau Muda, biorlah Apek tingkatkan prestasi.

Huuurrmmm macam-macma hal la.. donia..donia...

Mood update blog tak mari la... wa sudah ingat itu kampung.. mau balik raya maaaa... ishkkk tak saborrrr.... rindu emak.. rindu rumah.. rindu nak pi pasar ramadhan kat sungai layar.... jadi wa malas tulis blog, tatau nak tulis apa.. wahyu tak turun la...

3 Komen:

MushroomCute@Mariea on 2:19 PM said...

Tahun lepas tolong ayah bungkus tempeyek..merasalah rumah jd gudang tempeyek jap..(adeh, terasa nak mkn tempeyek kecik2 tu plak daaaa... Tahun ni dok balik KL lg..(anak derhaka sungguh..huhuu)... Sekarang ni tgh bersilat buat cookies raya untuk 4-5 rumah plak tp tak der satu pun untuk rumah saya di Penang..wakakakaka...(mana dtg rumah ai bebanyak ni??)

NISREEFA on 3:51 PM said...

kak ape link utk citer mimi mencari cinta tue.. cr kat youtube tak jumpa lak.. heheh

Ayu Katerina on 10:24 AM said...

sakan depa meniaga aih!!! kalau kami dok sana harus tempah juga ni.. tahun ni kuih sebalang ja ada.. ehsan dari member hahahaa

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino