Thursday, August 11, 2011

Kerepek, Choc Chip Cookies dan Samprit Dahlia


Sticky Post... sampai 16 Ogos 2011-Entry baru kat bawahhh-
upppp balik iklan ni.. setelah memberi laluan kepada iklan berbayor.. eheheh

UPDATE!! tempahan choc chip dan samprit sudah ditutuppppppppppp mak dah berdozen-dozen dah order nk disiapkan, jadi soooorrriiii tutup sudahhhh.. tempahan kerepek Insya-Allah masih lagi boleh dibuat.. itu pun hujung minggu ni last order ek.

Antara kerepek yang ada..
*highly demand ialah kerepek ubi masin perisa jagung, lada hitam dan kerepek bawang. dan tempeyek mini dan popia mini, ni memang top selling la orang kampung saya kata.

Harga ini ialah jualan direct.. kalau anda mahu beli banyak, melebih 10kg (11kg ke atas) anda boleh mendapat harga borong.. murah lagi dari harga ini. (email me at senangingat at yahoo.com)

Biskut jualan
Choc chip cookies - RM24 (50pcs)
Samprit Dahlia - RM20 (50pcs)
(pembelian melebihi 10 balang,(11 balang)
boleh beli dengan harga borong, choc chip RM19, samprit dahlia RM17)

mahu sms me 013-397 4760

4 Komen:

Anonymous said...

Saya nak order kerepek pedas & choc chip kalau post ke Trg kira mcm mana

Pnut on 8:37 AM said...

Anon-boleh poskan.. kos pos nanti akak bgtau

fa10 on 5:26 PM said...

kite x sempat beli kerepek raya, balik makan yg orang dah beli ajelah.
Lavender u dah ada dlm tangan ni, jom tgk gmbr2 lavender, mesti u teruja!

Pnut on 7:22 PM said...

fa10-tengkiuuuu

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino