Monday, June 06, 2011

perempuan ketiak karatz


4 Jun yang silam saya sudah memasuki usia ke 36 tahun. Syukur.. masih bernafas di bumi Allah yang luas ini. Insan yang paling saya ingati pada hari itu ialah arwah abah dan bonda tercinta. Tiada hadiah yang boleh saya bagi untuk abah lagi, cuma bacaan Yassin buat arwah, dan segala pahala bacaan ayat suci Al-Quran saya sedekah. Juga doa tidak putus buat emak, moga panjang umur, sihat tubuh badan dan diberi ketenangan jiwa dan fikiran.

Dulu saya tertanya, bagaimana rasanya memasuki usia 30 tahun? kini sudah 6 tahun saya lepasi, tertanya pula bagaimana rasanya memasuki usia 40 nanti. Insya-Allah kalau panjang umur sampai la saat itu. Pastinya biasa je kot, Abang Najmi sudah belasan tahun masa tu, Alesya pulak dah cantik dalam pakaian sekolah, dan menutup aurat. Doakan saya sempat melalui semua itu, setiap kali bertambah umur kita, maka semakin pendek umur kita sebenarnya kan?  Mati itu pasti, semua orang akan mati, cuma kita tak tau bila. So hargai setiap detik kita bersama yang tersayang. Insya-Allah.. saya selagi mampu, akan sentiasa ingati hari-hari lahir insan-insan tersayang, dan meraikan mereka, kerana tak pasti la tahun akan datang kita mampu ke tak nak sambut bersama-sama lagi.

Khamis ni pulak 9 Jun, birthday budak kecik Alesya tu. 3 tahun. Insya-Allah. tader apa plan pun, tahun lepas kami raikan di Rumah Pengasih, dengan anak-anak asnaf dan anak yatim. Tahun ini setiap minggu, ada je aktiviti, so tatau cemana. Ikutkan nak bercuti juga ke mana-mana, perancangan nak ke Bukit Gambang, bawa bebudak main air, tapi malas pulak, sebab cuti sekolah sure ramai, kami jarang bercuti time cuti sekolah, biasa pegi time cuti weekend je kalau nak berjalan-jalan, maleh bersesak. Lagi pun simpan duit, hujung tahun sudah ada perancangan berjalan jauh.

Video clip panas
dah tengok video clip panas arahan gambit tu? kecoh betul, gua pun tengok juga beb. Tapi tak tertarik langsung dengan video panas tu, tapi tertarik dengan pompuan tak berapa lawa dalam video klip tu, dan palinggggg hazab mak tengok ialah, ketiak dia tu.. karatz bebeh...

tak caya nengok le.. ada hati pulak pakai baju seksi kononnya...





Best?? seksi???? lu pikir la sendirik...

17 Komen:

Adlina Husaini on 11:34 AM said...

skang ni terpikir jugak cane agaknya bila masuk 30an..lagi 3 thn..

lupa edit la tu..hehe tiak garing wekk

ZuNas77 on 11:41 AM said...

Kak Naz,

Selamat ulang tahun..semoga panjang umur dan vogue sentiasa..heheeh

bab vid panas tu..Gambit tu perasan over terlebih. Ada hati utk pasaran US konon..jauh sgt standard nya...susah kalau dpt retis2 malaysia yg angan2 mat jenin nih...

NenekPenne on 11:46 AM said...

prema yin tu tak salah, yang salah ialah pengarahnya... pengarah over..syok sendirik..nak pasaran US ker? US pun kata, budak kolej atau high school arah pun lagi bagus...rasanya video clip geli mat lagi kebabom....ha haha...

i'm 41 now..tapi rasa mcm nothing...

Nurul on 12:29 PM said...

huhu..kompem tak laku VC nih kat US akibat kekaratan tiyak nyer itu..huhuhu..anyway, epi blated bday kak pnut..

LiTtLe^m3 on 12:58 PM said...

happy belated birthday kak.. semoga dipanjangkan usia dalam keadaan sejahtera dan dilimpahi rezeki. amin...

:|: TinTa Kibod :|: on 12:59 PM said...

epi belated besday kak..

*maleh nk komen psl tiak karat tuh huhh..

*entri baru Selamat Pengantin Baru dua beradik..

MamaLeeya on 1:40 PM said...

giler hangat punye video ek...akak tertengok sebelum bercuti mgu lpas...apa lah yg sigambit tu bangga beno ngn klip tu...minah tu plak...alahai...sedih....cam org gersang ajerr

MushroomCute@Mariea on 3:09 PM said...

Saya baru masuk 30...rasa janggal nak sebut no 3 tu..huhuhuh

Adush laaaa...tak rasa malu ker itu pompuan? kita yg tak der tayang2 ni pon sikitnya sensitip kalau something wrong with ketiak. Puas beli deodorant itu ini.

Saya lom tgok lagi vid ni...tp, pasaran US? pasaran porn US kot lah...huhuhuhu

Anonymous said...

cer nengok ketiak sendiri mana karatz dari prema..tengok badan dh tahu ketiak mcm mana..mengata orng biar berpada yer kak...

- GC - on 5:20 PM said...

alhamdulillah, dah berumur 36 tahun. anak2 pun dah besaq. semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki. ;-).


aik, anon ada komen lah. sentap je anon ni. haha.

Pnut on 5:54 PM said...

Adlina-gambit tak sempat 'cuci' part tu..

Zu-nanti ko tayangkan video ni kat german ek.. bior org german tgk

NP-41??? wahhh kena panggil akak NP ni.heheheh

Nurul-mana tau berkat karats tu terus laku

Selly-thanks..

TK-thanks atas wishes...

MamaLeeya-eheheh ayat terbaek.. gersang..

Mush-cool beb, welcom to 3 series..

Anon-ketiak sendiri mmg karat tak dinafikan, tu sebab sedar diri, kita tak tayang ketiak kat org.ehehehe

GC-standed la ketiak karat kaannnnn ehehehe

Zareda Norman on 8:35 PM said...

wa pun karats gak tapi wangi sbb guna deodoran dari US.. hahaha

MamaLeeya on 9:43 AM said...

bersyukur gak sbb ketiak karatz...so..tak de alasan nk tunjuk aurat......

KILA on 10:39 AM said...

Happy Belated Birthday. Semoga berbahagia selalu dan semoga segala impian tercapai..

oren on 11:28 AM said...

karat takpe kak..sbb video tu pon utk pasaran oversea kan...

tapi mmg statement org tak skolah lah sigambit tuh..

dan si 'asmara' pon 1..makin ramai la kut makcik2 yg kansel nak minat kat dia..termasuk saya..ahahahaha.....

ieda on 8:17 PM said...

apa rasa masuk era 40an?
rasa macam 20an ja pulak...hahaha

Angah on 3:50 PM said...

hmm tarian prema tu sangat la kejung.

Shah tu plak muka takde feel

Klip ntah hapa2. Nak pi US?

*ketawa kuat kuat*

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino