Thursday, April 14, 2011

Erkkk kalau irma hasmie ngan fahrin ahmad, mak redhooo nakkk


Budak Irma ni comei giler bertudung... Padan muka abang Bil.. dapat awek comei tak hargai.. elok le break pon..

Comeiiii dia kan???

acik pun ada shawl sebiji camni, hagak-hagak, kalao pakai lawo camni tak??? Luuuu pikir la sendiriiiii ada hati nak tanya soalan gitu?? plissss

memang cute.. super duper cute..

best fren rupanay deme.. sweet je dedua pon..

dengan fashion designer dia, tapiii pic ni sgt2 sweet, comeiii, macma budak sekolah je muka dia...

dannnn.... pic la paling ai suka.. eheheh ni bebudak porum dok kenenkan...

......
....



.....




....



....




.......

......




......



.......... bawah lagik






......


..........


.......

sikit lagikkk......


.................

..........


............

....




....
....


.....



....
bawah lagik..

......

....



....




....




....
lagik...



dan lagiiii.....







tadaaaa... comei kan??? hahaha mana tau betul-betul kompemmmmm... mak rela bermadu dengan ko dik.. opsss Zar, abe Fahrin dia ni bile nak tawen ek.... dah pegi umrah doa dpt jodoh, irma pun baru balik umrah.. ishkk kot le terjodoh.. auuwww i likkkeee....

12 Komen:

KatekateKite on 12:00 PM said...

comel betol die pakai tudung! muke dala suweettt.... >.<

atty's on 12:17 PM said...

okeh gak kalo dia ngn fahrin.so sweet irma nie

Mommy Lyna on 12:27 PM said...

makin cun irma pakei tudung

siap ikut wardina g usrah

bagus2...

fahrin pun dgr2 ada belajo2 nk jadi mcm asyraf muslim

bagus2..

Netnet on 12:27 PM said...

haa comel dak irma ni
kalau pakai tudung tu baguslah tuttup semua aurat,pakai baju lengan panjang...
ni tak,setengah tu pakai je tudung tapi pakai tshirt short sleeve...

apsal nabil brake off dgn irma eh??

- GC - on 12:47 PM said...

okeyyy.. sangat2 padan.. tp apa la daya kita nk kenen2kan depa ni, kalo depa ni say hi & bye je.. hehehe

Pnut on 1:03 PM said...

comeeiii kan kan..kan..

netnet-diaorg break bila irma 'tangkap' nabil berduan dengan awek pompuan mana tah, awek tu pakai suar pendek je dok dalam umah nabil... awek yg cemolot ngan dia tu..

GC-eheheh mana tau kot-kot bebetul...

Netnet on 1:30 PM said...

laaa hai..tak tahu pun kita ni alkisah depa berdua ni...
ish ish ish nabil nabill.... gitulah kalau orang dah femes ni cepat lupa diri...

kalau tak femes mcm sekarang, agak2 ada ke pompuan nak kat dia???

:|: TinTa Kibod :|: on 1:40 PM said...

wanita yang baik utk lelaki yang baik :)

kiut miut la dia...suwiiittt...^_^

Tijah on 3:38 PM said...

mecing kannnn? untung2 ado la jodoh eh sok tu.

Anonymous said...

gaya senyum pun dah nak sama.. ;p

oh2 irma hasmie ni kawan seasrama saya dulu *nak gak tumpang glemer*.. ekeke..

kak ina kl on 10:24 AM said...

tentu nabil telan air liur ajer kan..badigol punya orang..dah lupa dirilah tu

Yoa Ngadenin on 11:29 AM said...

ah kak peanut ni..ingatkan gosip betol-betol..saspenn

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino