Friday, March 25, 2011

Pesen tudung baru Yuna...


Kelas ko dik, dah jadi artis internasyenel gituk,, harus la urban kan??? Ape nak heran ye dak... sekali tsunami melanda sekali rupa bentuk bumi berubah boleh tengok satelit punya pic lagi.. orang tu dulu-dulu buat perumpamaan, sekali air bah sekali pantai berubah.. dah moden kita tukar sekali tsunami melanda, sekali dengan bumi berubah...


very the urban gitu



malbari?? maghribi?? u name it. wa tatau

Kelas ko nyahhh

uhukss.... jangan la gini dik, dah molek comei dah tutup-tutup litup itu hari.. tak mooo la... akak minat ko dik... sebelum to tip top, jaman-jaman ko jamming kat youtube dulu lagi akak dah donlod lagu ko dik... jaman org tak kenai saper Yuna akak dah hapal lagu ko dik, plis jgn tukar imej tu... dah molek cam dulu dik...

ok tu je...

14 Komen:

oren said...

hmm..tak suka..tak suka..

dh masuk international, mesti takmo pkai yg mcm dulu2 dah..takut tak diterima westerners kut?

dh ada isu, budak2 bertudung tak segan silu jadi artis, terkinja2 atas pentas..

takut budak2 muda kita anggap tudung sekadar fesyen, sedangkan hukum asal dia, menutup aurat dan menjaga batas2 perlakuan seorang perempuan..

duniaa....duniaaa...

tasekM on 10:19 AM said...

saya panggil tu: serban tak siap.

:)




.

Mamarempit on 11:08 AM said...

hai..entahlah...donia!!!...donia!!!...eh..silap...artis!!!...artis!!!!

Salmia on 11:11 AM said...

pesyen serban ni makin pemes gak eh.. tp mcm huduh je. hehehe

Angah on 11:40 AM said...

adakah dia mangsa pesen? oh tidak...dah cumel dah betudung macam dulu...

Angah on 12:06 PM said...

Satu lg angah nak komen haha

Mmg ada 'peningkatan' dalam pemakaian tudung si Yuna nih..

memang ada 'peningkatan'

KatekateKite on 1:44 PM said...

halahaiii................
nape camnih yuna??
tak comey lah!
nak yuna yang dulu2 sebelom sebok2 wat album kat sana!...........

huhuhuuuu...................... T_T

- GC - on 3:58 PM said...

abeh stailo la tu.. cer pakai tudung elok2 sikit..

Irfa on 4:40 PM said...

entahlah..terbaru sy baru tgk video cikgu shida :-( ai malu

J@J@ / Bini The Rock on 5:44 PM said...

dari kacamata saya pulak..bukan serban! dah mcm sing punya 'songkok' tu ha...apekenamanya erk??

**harap betulkan lah perkataan 'songkok' tu..hehehhe!!

Ida on 11:16 AM said...

Pesen Erykah Badu...

Anonymous said...

pesen serkup makcik2 Ghana nun..ruper tu serekup dia...tak amerikalah makcik sepinat ni..
kak Wan

Pnut on 9:10 AM said...

Oren-jangan kata bebudak amek remeh bab bertudung, yang emak budak pun sama, selalu nampak, perempuan pregnant, pakai baju mengandung senteng atas buku lali, bawah sikiiitt je dari lutut, tp kepala bertudung, kan??

TM-lihatlah doniaaa..ehehe

Mama-tak nama artis kalo tak buat benda tak senonoh..ehehe


Salmia-ye pesen serban juga akak panggil

Angah-dia mangsa keadaan..dah internasyenel...

Kate-ai pun nak yuan yang dulu..sweet lagik

GC-stailo bebeh.. urban gitu

Irfa-cikgu syida mula2 tengok dulu best, makin dia popeler, masuk tv bagai, rasa nyampah lak, loklaq semacam dia ni..

jaja-songkok, serban semua leh digunakan pakai dalam pesen ni

ida-ni nama pesen ni ek??

Kak wan-ai sungai layaq mai, amerika tengok dalam peta ja...eheheh

Aini Razali@ Ainor on 9:24 AM said...

tu yg takut2 sgt tu.... almacam biasa artis akan ckp, semuanya bergantung pd niat.. klise gitu...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino