Thursday, November 25, 2010

Cik Pasah Sendat bergelek..


Pheeewwww mengancam terancam nengok gambo ni..eheheh lama dah tersebar, tapi tak koser nak tengok.. tapi tadi tetiba rasa nak tengok, klik la.. cissss bakal menantu Tan Sri dot..dot...dot neh.. ishkk



Dalam agama kata perempuan baik untuk lelaki baik... begitulah sebaliknya.. baik-baik sahaja kan pasangan ni...loving doving gituk?? ko ada jenab?? senah?? bedah?? nan ado kan??? loving abeh ni.. bersama-sama pegi sambut party halloween ok.. lupe, nama pun kampung mana ko pegi ye dak.. kamonnn duk kl kena bersooooSIAL.. baru kelas...


Tak Boleh blah betoi jawapan fanatik CIk Pasah kita..

Kubur asing-asing katanya dik... ermmm pasai kubur asing-asing le kena kita jaga-jaga dik oiii.. kot leh share-share kubur, mau amek pakej duk sekubur dengan imam masjid, dengan al-hafiz, al-hafizah ke.. kot-kot leh tumpang ringan seksa kubur... ape daaaa.. cube pikiaq sikit sebelum cakap main redah je..

Ermm selebihnya no komen la.. gasak ko le pasah.. janji ko bahagia.. nasihat makcik pnut, kalau dah bersatu hati tu nikah jo la.. nunggu apo lagi.. dah tayang body melekat pekat gitu, takkan si jejai tu tahan nak tengok je.. nikah le kak oi.. pastu ko gelek le depan abang jejai tiap malam. Sekian terima kasih.

maleh la nak tulis lagi..
tata

15 Komen:

faraulah on 12:45 PM said...

hahaha...teringat kisah kat office satu ketika dulu...my ex boss sound sorang staff ni..dah Solat ke blom???...
pastu staff ni biasalah..menjawab....bla..bla..kubur masing masing...
my ex Boss balas balik...aku bukan aper..risau kubur nko sebelah kubur aku...nanti bising ko kena seksa, xaman aku kat sebelah

Kak Rose on 12:59 PM said...

makin takut nengok bebudak zaman sekarang... so daring...

KILA on 1:03 PM said...

Kubur memasing katanya.. fardhu kifayah yer.. turun bala kat semua sekali kan..takde pilih2.. amik iktibar tsunami dah ler.. masa tu baruler teringat.. rupanya pakej kubur sekali ngan cik pasah.. hamik ko..

makdara TERdiva on 1:44 PM said...

kehkeh!!! balik bole join gelek2.. :P

Lia @ Norli (Mamarempit) on 2:09 PM said...

kalo kubur tak asing2....boleh share ek ngn pak imam, pak hapiz....sian...org cetek ilmu agama pun tk ckp centu...itu dh kira jahil agama...Bolehkan akak cakap camtu..huu...

sedih lagi pada mak pak dia...menanggung saham bersama2....

Jemari Seni on 2:21 PM said...

Penat tgk Pasha Sendat nih prrfffrfrfrfff! Jadikan iktibar jer!!!!

iejashariza on 2:34 PM said...

saja semak nk copy pasteyg nie "Kubur asing-asing katanya dik... ermmm pasai kubur asing-asing le kena kita jaga-jaga dik oiii.. kot leh share-share kubur, mau amek pakej duk sekubur dengan imam masjid, dengan al-hafiz, al-hafizah ke.. kot-kot leh tumpang ringan seksa kubur... ape daaaa.. cube pikiaq sikit sebelum cakap main redah je.."

kne p nasihat diaorng nie mcm ayat nie lak:)

Pnut on 2:42 PM said...

Faraulah-hahaah lawak boss awak.. akak tergelak baca neh..

Kak Rose-tu le pasal, pakai sheksi meksi, selamba jek, tak sogan-sogan..heran sungguh

KILA-tu le pasal, kubur asing-asing kata depa kan.. mai bala tak pilih org pun, bengong budak ni

MDT-ko nak gelek gak ke? make sure baju seksi ok.. kalau akak pakai jadi seksa..

Lia-tu le pasal, mak pak dia tak tego ke? atau bangga?? body anak lawa malatops...

JS-sendat kita tengok sendat ni kan..ehehehe

Ieja-pi la copy paste jawapan tu..ehehehe

Ealyie on 2:48 PM said...

Kak,
haku pon sempot tgk gambo dia nieh.. Donia..donia..

Amy Z! on 2:57 PM said...

pakai baju cenggitu, tapi cleavage non ada.. tak payah lerrr..

tak seksi pun. trying hard to be sexy je.

hahaha.

Zareda Norman on 3:13 PM said...

seksi kat dunia, seksa nun disana nanti..

MushroomCute@Mariea on 3:18 PM said...

ingt Pasha Sendat sungguh..pic yg dia nak amik gmbr sndiri pakai hp tu mcm maknyah...

sowwy...tak pernah minat dia...gedik semacam jer

AuntieYan on 4:22 PM said...

Salam P-Nut,

Kak Yan...'geleng-geleng' pala sajalah...

Orangnya cantik lawa, insyaallah satu hari Allah beri dia hidayah...

ieda on 8:16 PM said...

agaknya si jejai kata...'tak kawen pun takpa....dah nampak segala..'kot2 jelah..

pnut..akak tag contest utk kamu..arahan special utk pnut...sila letak gambar lama..hehehe

umi ameer on 12:40 PM said...

marilah kitapun bergelek jugak utk abang2 kita malam nihhhh!

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino