Wednesday, September 08, 2010

Selamat Hari Raye dari Family the gebussss


Ini tahun acik sapinat very the sebok..dengan kerepek, dengan urusan dunia yang lain.. tak sempat nak buat kad raya.. jadi jangan membazir... kita recyle sajork kad raya tahun lepas, yang menggunakan gambar lama tahun 2008, ai baru lepas bersalinkan si adik, dan first time beraya ngan si adik, ai dah kecut sikit masa ni oulsss..
Image Hosted by ImageShack.us


dan versi acik sapinat makin gebus tahun lepas, ini tahun macam tadak gambaq raya sebab makinnnnnnnnnn tembunnnn, ahaks... ni sejak sbl posa ai diet, dah turun 3 kilo, dah posa turun lag 4 kilo, ni dok rumah cik lela ni.. kompem naik balik.... ishkkk
Photobucket

Okeh, Selamat Hari Rayeee untuk oulsss semua.. Selamat balik kampung, dan selamat dalam perjalanan. Maaf andai ada terkasar bahasa sepanjang saya menulis blog dan ada terkasar bahasa. Saya beraya kat Kedah.

8 Komen:

Nurul on 11:01 AM said...

selamat hari raya kak pnut...

Rosie Posie on 11:34 AM said...

Selamat Hari Raya Kak pnut~ *_^

Amy Z! on 11:41 AM said...

Selamat hari raya Kak Pnut dan famili. Mohon maaf atas segala kesilapan yang tak disengajakan.

Buat open house tak? Hehe.

GaDis CoMeL on 12:20 PM said...

lawanya baju raya tahun lepas. very sedondon gitu. hehe.

kak pnut,


selamat hari raya. sori ye kalau ada salah dan silap. sob3x.

hehe.

ieda on 1:24 PM said...

pnut & family
selamat hari raya...selamat beraya..
maafkan andai tersalah cakap/tulis/msg.

tulip on 7:14 AM said...

selamat hr raya k pinut

kuzee said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin

Azwani Shaari on 10:51 PM said...

selamat hari raya gak.. dah raya kedah tu jom la singgah baling, kita ada baby sudah..hihi..

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino