Tuesday, May 25, 2010

Saya dengan rasmi menutup blog...


Ya sila percaya blog ini adalah ditutup
Naper saya tutup blog?
sebab saya nak tutup la, sebab saya malas ada blog,
dan lepas ni saya bukan blogger la..
sekian harap maklum
terima kasih semua
saya sayang kamu...

Mei 2001, saya menulis blog kini setelah 9 tahun berlalu, Mei juga ia berakhir. Beginikah akhiran blog ini?
yang tinggal cuma
JASA, BUDI, KENANGAN.. itu tagline Rudy suatu ketika dulu... saya pinjam kejap..
terima kasih semua..

tata..

30 Komen:

oren on 4:40 PM said...

adeehhh...

kalo ada private blog, tulung invite saya

achikseli77@gmail.com

nih seriyes nih..

Zareda Norman on 4:42 PM said...

lorr ini betul betul ka cobaaannnn???

darling8tabby on 4:47 PM said...

alaaa...pnut.... :(
all the best to u dear..tho i harap u tak tutup laaa..sob sob

MaMa DhiYYa on 4:52 PM said...

uwa.....
kalau ada private blog.. jgn lupa invite tau..
nurainin@sarawaknet.gov.my

KV on 4:56 PM said...

Nanti mek add kt fb ek? Buleh kan? Hihi

mimiejibam on 5:14 PM said...

aiyak...mau tutup ka? aiseymen...tadak blog nak baca dah lps nih...uhuks...invite me too kalu ade private blog ek..leh kan kan kan...

Zarith on 5:18 PM said...

la ye ker....nt susah nk order kek dah

lovelygift....everything u need are here on 5:21 PM said...

alaa kak pinut tk best laaa,jgn la tutup terus sesekali tu tulis le...

Anonymous said...

Akak...kalau nak order barag henglish style tu nak refer kat aner...baru jer cadang nak order

Anonymous said...

huhuhu..
akak..jgnla.sungguh xbest..kesianla kat silent reader akak ni..bila jiwa kaco,mana lagi blog harus ku singgah utk terapi jiwa??nak baca Quran ,terlebih rajin..huhuhu..jgn tutup terus kay..hope u'll be back.-shahid

Anonymous said...

ni mesti tak mo org kat opis dia baca nih.. issshh

potong stim btul tulis tulis. org dah hooked dia padam kan. dasat..le pnut..

My Life My Journey.. on 8:06 PM said...

Salam Pnut,
I respect your decision. Whatever You do there must be a concrete reason for it. Only that, I will definately miss you, your writing, your story of your family, adik & abg.. :(

You should know how much you have been making me smilling since I came across your blog and you always made up my ups & downs PhD life here seriously..

Thank you so much Pnut.. I will miss you and your family..:(

Salam sayang penuh kasih to you and family walau kita tidak pernah bersua...

Amy Z! on 8:11 PM said...

:(

tulip on 8:23 PM said...

kak pnut,
kalau private invite saya yer..
nurz81@yahoo.com

;)

Kauthar on 9:08 PM said...

kak pnut..saya sedih sangat ni tau...terasa mcm mimpi pulak...walau apapun saya menghormati keputusan akak..harapnya kita dapat berhubung lagi di fb ye kak..

jamie on 11:32 PM said...

mmm alahai..awat tutup? nway, smoga success slalu. tima kasih sbb celoteh kak pnut bikin "dalam hati ada taman".........

Kak Aidah on 7:52 AM said...

Salam Pnut,

Nape tutup, sesekali tulis apa salahnya. Sayang sungguh sebab Pnut dh ada peminat yg tersendiri. Anyway all the best.

ayobkelubi on 9:17 AM said...

aduh..nak buat macam mana kan?.rambut sama hitam.hati lain-lain.

selamat kak pnut.selamat..

aduh!.

Anonymous said...

akak..nape tutup...sedih sgt ni..

slalu baca n ikuti pkembangan akak..banyak tips2 utk anak2 demam ker..resepi yg mudah2 utk bawa bekal anak..

sy ikuti blog akak sejak alesya lahir lg..tgk kegigihan akak..tgk alesya membesar dari dia lahir prem sampai skang ni..dah lama sy mengikutinya..

jgn lah tutup...

nnti invite sy..iezan_9897@yahoo.com

Nadzira on 9:40 AM said...

i'm also one of ur silent reader..bca blog nie since i sek smpai la dh kerja ..huhu
if ada private blog invite me ya..
nadnadzira@yahoo.com

shaliza said...

ala..nape tutup akak..pg2 sy mai ofis..blog akak la sy bukak dulu tau..cm pemberi semangat nk buat keje..lps ni sy dh x semangat la..x update slalu pun xpe..janji suke bukak n baca ulang2 kisah najmi n alesya..

Anonymous said...

Salam Pnut. La...ingatkan saje buat lawak semalam. Rupenye betu1. I sedih tau, tak de mood nak keje ni. Tak dpt la I nak tengok my lil' princess, my anak wedok Alesya yang cunnnn...Sedih tau Pnut....Peluk cium I untuk Alesya - Bit68

Anonymous said...

akak pnut, naper tutup?
please invite saya (midrah08@yahoo.com) kalau akak ader private blog ye... :(

nett yang comel said...

keji je sapinat ni.
dari dulu sampai sekarang sama je style. tutup blog tapi tinggalkan komen. ;-p

Anonymous said...

I shall miss your witty style story telling... I suka cara tulisan & pilihan topik yg selalu kena dgn kehidupan seharian... semoga apa keputusan pnut adalah yg terbaik utk pnut dan family. I must thank you for the sweet moments that I have enjoyed reading your blog...

chema6768sa@yahoo.com

cm

Anonymous said...

Alaaa mak pnut...uwaaaaaaaa....

achik yg frust!

Anonymous said...

opsss!!....so sorry to hear this. Takpela Pnut, respect your decision, nanti kalau free kita calling2 ya kalau nak kek ke apa ke...

-intan ppj-

Anonymous said...

blog ni adalah insprasi pada seseorang, bertongkat ketabahan memimpin berjalan dalam kegelapan,

menginsafi kejerihan hati dan jiwa, harapan ibu terhadap anaknya, berharap supaya di hujung terowang bersinar cahaya, jerih anak lahir ke dunia

ketabahan itu terlalu jitu, padu membuku tekadku, tidak pernah runtun hati si ibu, cabaran sekelumit aku dah buntu, hati ibu Tuhan yang tahu

aku harap blog ini tidak mati, beserta isi-isi yang terus dikebumi, andai tidak mahu beroperasi, biarlah isi boleh ditatapi

aku yakin diluar sana, pembaca senyap yang setia, beroleh manfaat dan azam diperkaya, cerita pnut memupuk pasrah pada takdirNya, pertimbangan Pnut aku meminta.

ku pohon sembah derhaka...

Hiris Terguris

Farihah on 9:52 PM said...

salam..

kak pnut...

mule2 buka blog akak , and on the same time bukak tab blog2 lain..
then..rs mcm pelik sbb x de lagu dh dr blog ni...ingttkan akak dh remove lagu tuh..

sekali..bile buke jer tab blog akak..dpt tahu blog ni dh ditutup...

there's must be a reason kan? what ever it is pun kan akak....take care!

eha on 8:23 AM said...

Wish you all the best. Saya suka membaca tulisan p-nut. Bgmanapun saya hormat keputusan yang dibuat.

Hilang satu lagi blog yang menarik...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino