Friday, February 19, 2010

Selamat Bertunang Aizat dan Tasha


Eheheh Aizat anak sedara hubby teman, bukan Aizat penyanyi yang dulu gumuk dan kurus tu..ehehehe

keterangan gambo
pic 1 atas kiri : Aizat dengan hantaran dari dia ke Tasha.
pic 2 atas kanan : Anak dara kakak ipar teman.. tinggi lampai macam model..ehehe
pic 3 kiri bawah : rombongan pihak lelaki, ehehe jalan kaki je weiii rumah seberang jalan sajork...ahaks.. (tapi saya bawa keter, sebab bawa mak mertua yang uzur, permintaan Aizat hendak opah yang sarung cincin, tak mau orang lain)
pic 3 kanan bawah : Syazwan, adik Aizat..single lagi, saper nak?? ensem ooo


macam nak sanding...ehehehe

sebenonya plan asal, si dara anak bersimpuh atas bantal duduk tenun tu.(biasalah orang perak...adat tu..) tapi bila Aizat beriya nak opahnya sarung cincin, jadinya saya call Tasha, minta diaorg sediakan kerusi, sebab opahnya tak boleh duduk, dah uzur.. so mereka sediakan kerusi ni..antik kan?? kat belah kampung hubby masih banyak kerusi ni, kat rumah mertua pun ada satu.. nostalgia...

Moga berkekalan hendaknya aminnnn


si Luqman tercabar, sebab dia masih single...
alahaiii siapa nak silekan isi borang ye...
sian member... tercabar kejantanan..ahaks...
ada awek pun udah lariiii wakakakkakaak saja kasi bakar...

Kisah lain.. yang hangat dan panas
Sebenarnya saya dan hubby tengah bengang tahap nak meletoppppp ni, tapi sabarrrr je la... istifar banyak-banyak, mohon perlindungan ALlah... moga tiada benda buruk berlaku pada kami... ermmm cerita ni nanti dah setel semua saya ceritakan...

tapiiiiii satu je pepatah yang betulll "buat baik berpada-pada" kalau terlebih baik, orang pijak kepala, dan makan diri kita sendiri... GAMPANG!!!!!!!!!!!!!!

11 Komen:

Kak Aidah on 12:35 PM said...

Salam Pnut,

Apa khabar sihat ke? Wah bertunang pun pelaminnya macam nk kahwin je. Anyway tahniah diucapkan buat adak sedara hubby U tu.

aLiYaHaRiZ on 3:07 PM said...

tu diaaa....kak pnut dah keluaq bahasa kamus. GAMPANG!!..

sapalah yg bagi kak pnut naik hantu ni????

Jemari Seni on 3:19 PM said...

Memang cantik kerusi tu Pnut... Dulu masa kecik kalau duduk atas kerusi tu rasa mcm queen jer ehek!
Semoga berkekalan buat Aizat & Tasha Amin!!!

Zareda Norman on 5:52 PM said...

pinut

awatnya cek.. memang betul kata org tua tua.. Buat Baik Berpada Pada..

Farihah on 8:36 PM said...

kak pnut...saya offer isi kekosongan luqman lah...huhuhuhhu... :) dr dulu asyik tgk kat pnut offer sape nk kat luqman jerk...

najmi said...

eheh kerusi tu mcm kerusi waktu mak ayah sy bersanding 28 tahun yg lepas. tak sangka ada lagi la ni.

Pnut on 10:31 PM said...

Kak Aidah-saya sehat je kak.. and time kasih atas ingatan..terharu...

Aliyahariz-hiks..dah keluar dah perkataan tu kan..mmg gereeemmm sgt

Jemari seni-kerusi tu antik kan.. emak-emak kita dulu semua bersanding atas kosi ni la...

Zar-hangen ni zar, nanti nk story ngan zar

Farihah-nanti isi form kekosongan tu ek...

Pnut on 10:31 PM said...

Najmi-hahaha kat sauk masih ada...

Anonymous said...

la sapa la buat cik penut teman nie angin nie.. nak tau gak sapa si gampang tu.. hehehe...arneza

heart by heart.... on 6:22 PM said...

time kasih 4 everythings, wenco..hehe, sebenarnye xplan pun nk guna kerusi antik tu..tb2 last minute yang wenco call tu..fikir punye fikir, terus je letak kerusi tu.. xde idea lain da..ha, naseb bek kena dengan pelamin tu..hehe..

erm..kisah yang nk meletOp nie, nape plak wenco...sape plak yg mencetuskan letusan gunung berapi nih..huhuhu, sabo wenco...1 hari,orang tu akn mendapat balasan yang setimpalnya...

ada mokhtar on 11:36 PM said...

suka sangat kerusi tu.. please jualkan pada i.. huhu...

Related Posts with Thumbnails
 

~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May 2001 ~ Cerita Apa Saja~ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino